menu

Blogs, Verhalen lezen

Hoe vind je als Young Professional de goede balans tussen thuis- en op kantoor werken?

Iedereen heeft wel een mening over het concept van hybride werken. Voor de ene is het iets dat totaal niet werkt maar voor een ander is het juist de uitkomst om reistijd en stress te verminderen. Romy hoort bij deze tweede groep. Ze vertelt in deze blog hoe je ervoor kan zorgen dat je het beste vanuit thuis kan werken en hoe een werkgever hiermee akkoord gaat. Daarnaast neemt ze de balans tussen op kantoor werken en thuiswerken onder de loep en vertelt ze wat het beste voor haar werkt.

Pascalle van Dorst

Say hi to YSE – Een interview met een van onze Business Unit managers

YSE is een bedrijf dat zich focust op talent voor en achter de schermen. We proberen het beste uit onze collega’s te halen en willen voor iedereen de ideale werkervaring creëren. Maar wat maakt YSE nu zo uniek? En waarom zou je hier graag willen werken? In een interview met Hanne Steenhuis, één van onze Business Unit managers, vertelt ze hier alles over en haar ervaringen binnen het bedrijf.

Pascalle van Dorst

Waar doe je opdrachten tijdens een traineeship van YSE?

In deze blog vertelt Lisa kort over wat voor soorten traineeships YSE precies aanbiedt, hoelang een traineeship precies duurt en waar je allemaal mee te maken kan krijgen. Ze vertelt over haar eigen ervaring als een trainee bij YSE en hoe het haar professioneel en persoonlijk heeft geholpen. '' Je wordt soms uit je comfortzone gehaald maar dat zorgt er wel voor dat je beter weet wat je later wel en niet zoekt in een baan.''

Lisa Giezeman

Kunnen we je helpen?

Wij nemen contact met je op