menu

Blogs, Verhalen lezen

Ode aan de niet-weters: Een terugblik op mijn tweejarig traineeship bij YSE

Laatst kreeg ik na een gesprek met een organisatie de feedback terug dat ik ‘nog niet zo goed wist welke richting ik op wil’ en ze daarom deze rol aan me voorbij lieten gaan. Ik dacht er even over na wat ik nou ook alweer tijdens dat gesprek had gezegd, en zoals ik eigenlijk altijd doe heb ik gezegd dat ik gewoon écht heel veel leuk en interessant vind. Juist het doen van verschillende dingen maakt me super gelukkig op het werk.

Jara de Wit

Hoe vind je als Young Professional de goede balans tussen thuis- en op kantoor werken?

Iedereen heeft wel een mening over het concept van hybride werken. Voor de ene is het iets dat totaal niet werkt maar voor een ander is het juist de uitkomst om reistijd en stress te verminderen. Romy hoort bij deze tweede groep. Ze vertelt in deze blog hoe je ervoor kan zorgen dat je het beste vanuit thuis kan werken en hoe een werkgever hiermee akkoord gaat. Daarnaast neemt ze de balans tussen op kantoor werken en thuiswerken onder de loep en vertelt ze wat het beste voor haar werkt.

Waar doe je opdrachten tijdens een traineeship van YSE?

In deze blog vertelt Lisa kort over wat voor soorten traineeships YSE precies aanbiedt, hoelang een traineeship precies duurt en waar je allemaal mee te maken kan krijgen. Ze vertelt over haar eigen ervaring als een trainee bij YSE en hoe het haar professioneel en persoonlijk heeft geholpen. '' Je wordt soms uit je comfortzone gehaald maar dat zorgt er wel voor dat je beter weet wat je later wel en niet zoekt in een baan.''

Lisa Giezeman

Kunnen we je helpen?

Wij nemen contact met je op