menu

Werken met yse, Interim young professionals

 

Interim project ondersteuning

Op elke afdeling in een bedrijf spelen er wel zaken die je eigenlijk zou willen oppakken, alleen waar geen tijd of de (juiste) mankracht of ondersteuning voor is. Er is vast een project, een rol of een verbetering die er om vraagt om opgepakt te worden maar waar jij en je collega’s gewoon niet aan toekomen. Klinkt herkenbaar, niet? 

Onze Interim Young Professionals staan te trappelen om voor je aan de slag te gaan! Onze collega’s (we noemen ze ook wel YSE-ers) houden van nieuwe uitdagingen, pakken dit net even anders aan dan je bent gewend (in positieve zin natuurlijk) en doen dit met veel energie. En het mooiste van alles? Dat project, die rol of verbetering die al zo lang heeft liggen wachten is in no-time succesvol aangepakt zonder dat jij je er druk om hoefde te maken! Heb jij mooi weer tijd over voor andere dingen! 

Hoe werkt onze constructie, detacheren, precies? 

Een Young Professional kan je inhuren als tijdelijk ondersteuning voor bepaalde tijd. Oftewel: Hij of zij wordt bij jou gedetacheerd. Als jij een opdracht hebt kijken we samen met jou naar jouw behoefte. Wij vinden het namelijk belangrijk dat er een goede match is tussen jouw vraag, jouw organisatie (en soms ook team) en de Young Professional - zowel op inhoudelijk als persoonlijk vlak. Daarom sturen wij nooit lukraak CV’s op. Wij gaan voor de persoonlijke match zodat er op een fijne manier kan worden samengewerkt en het beste resultaat wordt behaald.

Vind je de CV’s die we je stuurden interessant? Dan plannen we een kennismaking. Als het dan een match is, zorgen wij dat de Young Professional snel bij jou aan slag kan!

Hoe lang kan het detacheren duren?

De lengte van de opdracht stemmen we graag af op jouw behoeften, maar meestal zien wij dat deze varieert van drie tot twaalf maanden, en soms zelfs langer.

Kan iemand van detacheren over naar vaste dienst? 

Ben je fan geworden van de Young Professional waar je mee werkt? En hij/zij ook van jullie bedrijf? Dan komen we er wel uit. Wij vinden het belangrijk dat iedereen gelukkig is in zijn werk en dragen hier dus ook graag aan bij! Bovendien zijn er geregeld Young Professionals die hun traineeship hebben afgerond en op zoek zijn naar de volgende stap. Dit is bij ons allemaal bespreekbaar. 

Wat voor expertise kan ik inhuren? 

Al onze Interim Young Professionals hebben een expertise, denk hierbij aan projectmanagement, digitale expertise of een hart voor de publieke sector. 

Waarom zou ik een Young Professional inhuren? 

Jonge energie zorgt voor versnelling - dat zien wij keer op keer. Dus die opgave die jij hebt liggen wordt niet alleen netjes afgerond, er ontstaat ook energie in je organisatie en een positief gevoel.

Daarnaast werken de Young Professionals door trainingen, coaching en verschillende opdrachten aan hun eigen persoonlijke groei. Dat nemen ze allemaal mee naar jouw organisatie. Ze delen ervaring uit andere organisaties en kennis van de trainingen die ze krijgen. Ze stimuleren dus ook de groei van jouw organisatie! . 

Met wie zou je morgen al kennis kunnen maken? 

Wij proberen altijd meerdere YSE-ers beschikbaar voor opdracht te hebben. Zo kunnen wij snel inspelen op ad hoc vragen uit de markt (want die zijn er altijd!). 

Klaar voor het inhuren van een young professional? 

Denk jij aan de inhuur van een young professional en wil je vrijblijvend kennismaken met een of enkele van onze collega’s? Laat je gegevens dan achter via de groene knop rechtsonder en wij nemen snel contact met je op!

Deze YSE-ers staan klaar om aan de slag te gaan

Hieronder lees je meer over ze

Kunnen we je helpen?

Wij nemen contact met je op