menu

Werken met yse, Veranderen, vernieuwen en versnellen

 

Wat wij doen...

YSE is al 15 jaar succesvol in het veranderen, vernieuwen en versnellen van organisaties. We vinden het geweldig om zowel individuen, teams als organisaties te helpen groeien en dit doen we door onze werving & selectie, training & coaching én interim inzet van onze YSE Young Professionals (YSE-ers). 

Met een pool van bijna 50 YSE-ers zijn we in staat om de juiste match te maken tussen jouw organisaties, jouw vraagstuk en de best passende YSE-er. Wij gaan graag samen met jou aan de slag gaan in het aanpakken van nieuwe en bestaande uitdagingen, pakken dit net even anders aan dan je bent gewend (in positieve zin natuurlijk) en doen dit met veel energie. 

Met onze werving & selectie activiteiten maken we succesvolle matches tussen werkgevers en werkzoekenden. Want wij geloven dat een leuke baan, binnen een organisatie die bij je past, gelukkig maakt. Zo kunnen organisaties en werknemers samen de beste resultaten behalen. Met een divers team van gedreven professionals van verschillende leeftijden, achtergronden en ervaringen werken wij met veel plezier aan het verbinden van mensen en organisaties. Dit gedeelte van onze dienstverlening wordt uitgevoerd onder ons label Connectors.

Het ontwikkelen van individuen en teams binnen organisaties voeren we uit met ons label SKLLS. Onze specialiteit zit in het ontwikkelen van leiderschap, praktische vaardigheden en people skills. De afgelopen jaren hebben we vele (Young) Professionals verder kunnen helpen in hun groei en daarmee hebben we organisaties toekomstbestendig(er) weten te maken. Alle YSE-ers krijgen uiteraard ook een ontwikkelprogramma dat door SKLLS wordt verzorgd. Gecombineerd met de programma's bij onze klanten maakt dat er op dit moment meer dan 350 (Young) Professionals een SKLLS ontwikkelprogramma volgen.

Wat levert het samenwerken met YSE jou op?

Jonge energie zorgt voor versnelling - dat zien wij keer op keer. Dus die opgave die jij hebt liggen wordt niet alleen netjes afgerond, er ontstaat ook energie in je organisatie en een positief gevoel. Daarnaast werken de YSE-ers door trainingen, coaching en verschillende opdrachten aan hun eigen persoonlijke groei. Deze continu up to date kennis en rap nemende ervaring nemen ze allemaal mee naar jouw organisatie. Ze delen ervaring uit andere organisaties en kennis van de trainingen die ze krijgen. En als laatste en niet onbelangrijk: jouw organisatie wordt aantrekkelijk(er) voor jong toptalent om voor te gaan werken. Wil je meer weten over onze algemene voorwaarden? Klik dan hier.

Meer weten? 

Wil jij meer te weten komen over onze aanpak? Of vrijblijvend kennismaken met een of enkele van onze collega’s? Laat je gegevens dan achter via ons contactformulier en wij nemen snel contact met je op!

Kennismaken met enkele YSE-ers?

Maak kennis met...

Kunnen we je helpen?

Wij nemen contact met je op