menu

Projects, Lennard Pon

Lennard is Interim Projects Young Professional bij YSE.

Stuur e-mail Naar LinkedIn

Lennard Pon

Waarom heb je gekozen voor het Projects traineeship? 

Na het afronden van mijn Business Administration master wist ik nog steeds niet zo goed wat ik wilde. Wel had ik door eerdere werkervaring interesse in projectmatig werken en consultancy. Door een traineeship te volgen bij YSE krijg ik de mogelijkheid om bij verschillende bedrijven interessante projecten uit te voeren. Hierdoor hoop ik er achter te komen wat een mooie vervolgstap voor mij kan zijn. Daarnaast heeft YSE een uitgebreid programma om young professionals te helpen bij hun persoonlijke ontwikkeling en hangt er een gezellige informele werksfeer met zowel informatieve als sociale activiteiten. Een fijne combinatie wat mij betreft!

Wat doe je in jouw rol?

Momenteel ben ik onderdeel van een projectteam dat ondersteunend is bij de inrichting en implementatie van een nieuw ERP-systeem binnen Holland Casino. Hierbij optimaliseren we de huidige HR-processen en richten we deze in in het nieuwe systeem, denken we mee over strategische keuzes, betrekken we relevante stakeholders in deze verandering, proberen we de hele organisatie mee te nemen en bereiden we de livegang van het nieuwe systeem grondig voor. Ook ondersteunen we de personeelsadministratie met hun werkzaamheden.

Waar ben je trots op?

Ik ben trots op mijn doorzettingsvermogen en discipline. Als ik iets in mijn kop heb, dan ga ik daar ook vol voor. Dit geldt voor studieresultaten, sporten, het leren van een andere taal, het maken van mooie reisjes en ook voor werkgerelateerde zaken.

Waar ligt jouw kracht?

Mijn grootste kracht ligt denk ik in mijn doorzettingsvermogen en mijn positieve houding waarmee ik mensen kan overtuigen, enthousiasmeren en verbinden. Daarnaast heb ik een kritische blik en denk ik graag in oplossingen.

Als je één week de baas van YSE zou mogen zijn, wat zou je dan doen?

Ik zou een teambuildings weekje organiseren op een tropisch plek midden in de natuur. Het programma zal vol zitten met informatieve en leerzame sessies, sportieve activiteiten, goede gesprekken en gezellige feestjes. Uiteraard met een competitief element. Ook lijkt het me mooi om met elkaar die week ons in te zetten voor mensen die het minder goed hebben.

Wat zou jouw droomproject zijn?

Dit zou een project zijn waarbij ik veel verantwoordelijkheid heb en echt iets tastbaars neer kan zetten in een team met enthousiaste en ambitieuze collega's. Het liefst bij een aansprekende commerciële organisatie, welke organisatie dit dan precies is maakt mij niet zoveel uit. 

Welk nummer staat bovenaan jouw afspeellijst?

Dit is erg afhankelijk van de stemming, maar als ik moet kiezen kan ik niet om good old André Hazes heen. Met als favoriet: 'Ik Leef M'n Eigen Leven'. Dit kan uiteraard niet aanstaan zonder met enorm veel emotie mee te zingen.

Waar ben je in het weekend te vinden?

Dat verschilt nogal en de afwisseling vind ik juist heerlijk. Maar de combinatie van de sportschool, op de bank sport kijken, lekker buiten zijn, een gezellige activiteit met vrienden en een avondje de kroeg in klinkt mij als muziek in de oren. 

Het beste advies dat ik ooit kreeg…

Het motto van Pippi Langkous spreekt mij altijd wel aan: 'Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan'. Waarbij het advies is dat je soms gewoon dingen moet proberen om er achter te komen of iets bij je past / je er goed in bent.

Kunnen we je helpen?

Wij nemen contact met je op