menu

Say hi to YSE – Een interview met onze Business Developer

 

YSE is een bedrijf dat zich focust op talent voor en achter de schermen. We proberen het beste uit onze collega’s te halen en willen voor iedereen de ideale werkervaring creëren. Maar wat maakt YSE nu zo uniek? En waarom zou je hier graag willen werken? In een interview met Joost Bokkers, onze Business Developer, vertelt hij hier alles over en zijn ervaringen binnen het bedrijf.

Joost is doorgestroomd via het ontwikkelingsprogramma. Hij is hieraan begonnen omdat hij nog niet zo goed wist wat hij met zijn toekomst wilde en graag wilde kijken welke functie, industrie en werkcultuur het beste bij hem paste. Volgens Joost is YSE echt gericht op ontwikkeling en is er meer dan genoeg ruimte voor de zachtere aspecten van verandering. Maar YSE heeft ook een doel voor ogen en is zeker ook doelgericht. Binnen zijn functie is Joost met veel verschillende organisaties in contact gekomen en hier is hij nog steeds elke dag blij mee. ‘’Je komt erachter wat er binnen een organisatie speelt en hoe je hier het beste op kan inspelen.’’ Er is ook ruimte voor fouten aangezien ontwikkeling van belang is.

Hetgeen waar Joost het meeste trots op is, is de groei die YSE het laatste jaar heeft doorgemaakt. De organisatie is ontzettend gegroeid en daar komen veel uitdagingen bij kijken. Samen met het team lukt het ons goed om deze groei aan te kunnen. Zowel intern als op het gebied van opdrachtgevers. Ze zijn nog altijd ontzettend blij met de kwaliteit die wij leveren. Zowel in het publieke domein als in de commerciële sector lukt het ons om aan gave opdrachten te werken en blije opdrachtgevers te hebben. Het is erg leuk en fijn om voor een organisatie te werken die groeit en aan groei werkt!.

Wat YSE uniek maakt is de aanpakkersmentaliteit die er heerst. ‘’We zijn een leuk en enthousiast team vol met jonge mensen die allemaal bezig zijn met hun eigen zoektocht.’’ Er is bij YSE ruimte om je eigen pad te bewandelen en iedereen kan zichzelf zijn. YSE is doelgericht maar dit doel is gelinkt aan de iedereens waardes en wensen. Je werkt bij YSE aan jezelf niet als een werknemer maar als een persoon. Je werkt aan je eigen identiteit, waardes en belangen. Er zijn geen taboes en alles is makkelijk bespreekbaar.

Graag nodig ik je uit voor een kopje koffie, stuur me gerust een bericht via joost@yse.nl.

-

Kunnen we je helpen?

Wij nemen contact met je op