menu

Projects, Marije van Heerde

Marije is Interim Projects Young Professional bij YSE.

Stuur e-mail Naar LinkedIn

Marije van Heerde

Waarom heb je gekozen voor het Projects traineeship? 

Omdat ik na mijn (brede) studie nog geen goed beeld had wat voor rol ik leuk zou vinden, waar ik nou echt energie van krijg en wat voor organisatie bij mij past. Door veel verschillende ervaringen op te doen, diverse rollen te bekleden, de (coachings)gesprekken met mijn People Manager en daarnaast een uitgebreid ontwikkelprogramma te volgen hoop ik hier de komende twee jaar achter te komen. Je werkt veel uren in de week dus voor mij is het echt belangrijk om iets te vinden wat ik leuk vind om te doen! Wat mij ook erg aansprak was de trainee dag op vrijdag. Wanneer je van maandag tot en met donderdag voor de opdrachtgever hebt gewerkt, voelt het op vrijdag echt als thuiskomen wanneer je weer samenkomt met alle andere trainees.

Wat doe je in jouw rol?

Momenteel zit ik op opdracht bij Holland Casino met vijf andere YSE-ers. Op de HR afdeling werken wij mee aan een grote verandering binnen de organisatie, namelijk het implementeren van een nieuw ERP-systeem.

Waar ben je trots op?

Ik ben trots dat ik mij over mijn angst voor de zee heb gezet en toch mijn duikbrevet heb gehaald. Face your fears! Hierdoor heb ik kunnen ervaren hoe prachtig de onderwaterwereld is en dat de zee helemaal niet eng hoeft te zijn.

Waar ligt jouw kracht?

Mijn kracht ligt in mijn sociale, open karakter en oprechte interesse waardoor ik snel de verbinding aan kan gaan met mensen. Bij YSE komt dit goed van pas aangezien je tijdens het traineeship meerdere keren ergens nieuw binnenkomt en in een relatief korte tijd veel nieuwe mensen leert kennen.

Als je één week de baas van YSE zou mogen zijn, wat zou je dan doen?

Met zijn allen op workation naar een gave bestemming! Overdag werken en ’s avonds met elkaar vakantie vieren met veel leuke (teambuilding) activiteiten. Ben erg benieuwd of dit bevorderlijk werkt voor de productiviteit maar er is natuurlijk maar één manier om daarachter te komen ;). Dat deze week goed zou zijn voor het groepsgevoel is één ding wat wel zeker is!

Wat zou jouw droomproject zijn?

Een groot project binnen een dynamische organisatie waar ik mij bezig mag houden met strategische HR-vraagstukken.

Welk nummer staat bovenaan jouw afspeellijst?

Dit verandert eigenlijk elke week. Mijn favoriete nummers speel ik meestal zo vaak af dat ik er na een tijdje al wel weer genoeg van heb. Deze week is het een ander liedje dan normaal gesproken tot mijn favorieten behoort. Na het zien van de serie Bridgerton ben ik weg van het nummer ‘Sign of the Times – Stripped’ van Steve Horner. Ben benieuwd hoelang deze bovenaan blijft staan...

Waar ben je in het weekend te vinden?

In het weekend ga ik graag op stap in Amsterdam. Er worden zoveel leuke evenementen georganiseerd dus ik ga het liefste elke week ergens anders heen om zoveel mogelijk nieuwe plekken te ontdekken! Op zondag compenseer ik voor het weekend en ben ik dan ook vaak in de sportschool te vinden.

Het beste advies dat ik ooit kreeg…

Zoals mijn oma altijd zei: ‘Alles te weten maakt niet gelukkig’. 

Kunnen we je helpen?

Wij nemen contact met je op