menu

Projects, Anne Zijleman

Anne is Interim Projects Young Professional bij YSE.

Stuur e-mail Naar LinkedIn

Anne Zijleman

Waarom heb je gekozen voor het Projects traineeship?

Ik heb een brede interesse en studieachtergrond, wat maakt dat ik veel organisaties en rollen interessant vind. Dankzij Projects krijg ik de kans om in korte tijd ervaring op te doen binnen diverse omgevingen. Op deze manier leer ik steeds beter waar ik energie van krijg en wat het beste bij mij past. Iets wat sowieso goed bij mij past is genoeg afwisseling, en dat is in deze baan zeker aan de orde!  

Wat doe je in jouw rol?

Ik ben net gestart als HR Consultant bij Bink kinderopvang. Hier ga ik verschillende projecten binnen de HR afdeling oppakken, met als doel verbetering van het teamproces en van de HR processen organisatiebreed. Eén van de projecten richt zich op data-gedreven werken: welke data willen we inzichtelijk maken en op welke manier kunnen we dat doen?

Waar ben je trots op?

Mijn daadkracht. Ik ben iemand die ten alle tijden mijn dromen en ambities najaagt, ook al volg ik daarmee niet altijd het "gewone" pad. Als ik iets graag wil dan volg ik mijn hart, werk ik er hard voor en zorg ik dat het werkelijkheid wordt. Voorbeelden hiervan zijn dat ik vele mooie woon-, werk- en reiservaringen heb opgedaan in het buitenland en dat ik in korte tijd vloeiend Spaans heb leren spreken.  

Waar ligt jouw kracht?

Woorden omzetten in actie. Ik houd van een praktische aanpak en ga doelgericht te werk. Ik zorg ervoor dat een plan realistisch en haalbaar is en dat projecten goed en tijdig tot uitvoer worden gebracht. 

Als je één week de baas van YSE zou mogen zijn, wat zou je dan doen?

Een buitenlandreis organiseren! Met een tof programma vol trainingen en workshops voor persoonlijke en professionele ontwikkeling, activiteiten waarbij we ons inzetten voor maatschappelijke doeleinden, en teambuilding activiteiten. Win-win-win lijkt me, toch?!  

Wat zou jouw droomopdracht/-project/-rol zijn?

Ik krijg er energie van om een positieve impact teweeg te brengen voor andere mensen - zowel binnen als buiten de organisatie. Ik zou dan ook graag bij een project of programma betrokken willen zijn die dit realiseert.  Bijv. een learning & development programma opzetten, een project dat mensen met achterstand tot de arbeidsmarkt naar werk begeleidt, of een project met als doel vitaliteit (op de werkvloer) verhogen. 

Welk nummer staat bovenaan jouw afspeellijst?

Muziek is echt mijn grote passie, en ik luister dan ook heel veel verschillende soorten genres en stijlen. Ook echt de hele dag door, dus geen één nummer houdt het echt lang vol als de nummer 1 bij mij. Maar een nummer wat ik nog wel vaker beluister, is ‘’ Colyn - Amor’’ – voor mij een prachtig voorbeeld van hoe elektronsiche muziek je ook echt kan raken..

Waar ben je in het weekend te vinden?

Vrijdagavond is meestal mijn uitgaansavond, dus dan wordt er wel een feestje gebouwd.. op één van de andere twee dagen sport ik, en muziek maken pas ik er ook nog wel bij in. Verder vind ik een relaxed avondje thuis af en toe ook lekker, ik draai mijn hand niet om voor het maken van een uitgebreide eigen borrelplank!

Het beste advies dat ik ooit kreeg...

Geniet van leven! Soms schiet dat er bij in, door alle drukte of druk die ik mezelf kan opleggen (ben ik vast niet de enige in), maar dan probeer ik mezelf eraan te herinneren dat dingen doen die je leuk vindt en hiervan genieten het allerbelangrijkst is! 

Kunnen we je helpen?

Wij nemen contact met je op