menu

Public, Floor Hoekstra

Floor is Interim Public Young Professional bij YSE.

Stuur e-mail Naar LinkedIn

Floor Hoekstra

Waarom heb je gekozen voor het Public traineeship?

Binnen het Public Traineeship heb ik de mogelijkheid om bij verschillende organisaties en in verschillende rollen te groeien. Daarnaast ligt binnen public de nadruk op verschillende sociaal-maatschappelijke vraagstukken, hier draag ik graag mijn steentje aan bij en is iets dat mij motiveert!

Wat doe je in jouw rol?

In mijn huidige rol ben in projectmedewerker bij de Vereniging voor Nederlandse Gemeenten. Daar werk ik samen met de projectleider aan een kennisnetwerk voor gemeentelijke ambtenaren. Daarin brengen we zo veel mogelijk collega's en ambtenaren samen, delen we informatie en organiseren we verschillende bijeenkomsten voor deze groep. 

Waar ben je trots op?

Ik ben trots op het feit dat ik altijd nieuwsgierig blijf om naast mijn werk en opleiding veel extra te willen blijven doen en leren. Zo ben ik nu bijvoorbeeld al even bezig Spaans te leren, het is nog niet vloeiend maar poco a poco! 

Waar ligt jouw kracht?

Mijn kracht ligt in het leggen van verbindingen en het enthousiasme dat ik meebreng in een opdracht. Ik vind het het meest waardevol om samen een project op te pakken en het ook op die manier tot een goed einde te brengen. 

Als je één week de baas van YSE zou mogen zijn, wat zou je dan doen?

Oei, ik zou denk ik voor de workation gaan. Een week lang met heel YSE weg - het liefst naar de zon natuurlijk - en dan vanuit daar werken aan het team en de organisatie! 

Wat zou jouw droomopdracht/-project/-rol zijn?

Ik zou graag als projectleider ergens aan de slag gaan waar ik bij kan dragen om met een team echt iets neer te zetten. Het liefste een opdracht en organisatie waar ik impact kan maken en waar je de wereld daadwerkelijk een klein stukje beter maakt. 

Welk nummer staat bovenaan jouw afspeellijst?

Op dit moment Stop this Flame van Celeste.

Waar ben je in het weekend te vinden?

Zo veel mogelijk buiten. Na een week werken vind ik het heerlijk om te wandelen in de natuur, een middag lang op het terras te zitten of op een of andere manier zo veel mogelijk buiten te zijn! 

Het beste advies dat ik ooit kreeg...

Maak plezier, geniet en neem het niet te serieus.

Kunnen we je helpen?

Wij nemen contact met je op