menu

Public, Kisha Wooding

Kisha is Public Young Professional bij YSE.

Stuur e-mail Naar LinkedIn

Kisha Wooding

Waarom heb je gekozen voor het Projects traineeship? 

Het Public Traineeship is voor mij de perfecte manier om ervaring op te doen bij verschillende organisaties, om zo te ontdekken wat het beste bij mij past. Public omdat ik in mijn werk ook het liefst een stukje impact maak op de maatschappij.

Wat doe je in jouw rol?

In mijn huidige functie ben ik projectmedewerker bij de VNG. Samen met de projectleider hou ik mij bezig met het on- en offline verbinden van gemeentelijke professionals binnen ons kennisnetwerk, zodat dat zij kennis blijven delen en op die manier van elkaar leren. Dit faciliteren wij door maandelijkse bijeenkomsten te organiseren en de online community te activeren. Daarnaast ben ik bezig met de promotiecampagne van het kennisnetwerk, om het netwerk te laten groeien.

Waar ben je trots op?

Ik ben trots op dat ik mezelf altijd probeer uit te dagen om te zorgen dat ik persoonlijk blijf groeien, ook al is het nieuw en vind ik het spannend. Zo heb ik dit jaar ontslag genomen bij de IND om 5 maanden voor het eerst in mijn eentje door Zuid- en Midden-Amerika te reizen.

Waar ligt jouw kracht?

Mijn kracht ligt in dat ik snel kan schakelen en een open houding heb. Mensen voelen zich snel vertrouwd bij mij, waardoor ik gemakkelijk kan zorgen voor verbinding.

Als je één week de baas van YSE zou mogen zijn, wat zou je dan doen?

Tijdens mijn reis heb ik vijf dagen op een zeilboot van Colombia naar Panama gezeten, op open zee, zonder enige vorm van internet. Als baas van YSE zou ik die week met heel YSE zo’n tocht maken, omdat je heel erg op elkaar bent aangewezen en afgezonderd zijn van de buitenwereld kan zorgen voor creatieve ideeën voor YSE.

Wat zou jouw droomopdracht zijn?

Ik vind het nog lastig om hier antwoord op te geven, omdat ik hier nog geen duidelijk beeld van heb. Maar het lijkt mij heel gaaf om bij een startup of scale up sociale onderneming aan de slag te gaan. Waar maatschappelijke impact maken centraal staat en een creatieve aanpak nodig is om de organisatie te laten groeien.

Welk nummer staat bovenaan jouw afspeellijst?

Heat Waves van Glass Animals. Zo’n vrolijk nummer!

Waar ben je in het weekend te vinden?

Op het terras, in de stad, kokend of sportend, samen met mijn vrienden. Ik heb een hele hechte vriendengroep waar ik veel waarde aan hecht.

Het beste advies dat ik ooit kreeg…

Je weet nooit van tevoren wat voor afloop iets gaat hebben, dus waarom zou je je er druk om maken? Het gaat erom dat jij weet dat je ermee om kan gaan.

Kunnen we je helpen?

Wij nemen contact met je op