menu

Public, Veere Lendering

Veere is Interim Public Young Professional bij YSE.

Stuur e-mail Naar LinkedIn

Veere Lendering

Waarom heb je gekozen voor het Public traineeship?

Ik merkte dat ik na het afronden mijn studie eigenlijk nog niet echt een idee had van wat voor rol nou bij mij zou passen. Bij wat voor een organisatie(s) zie ik mezelf werken? Waar haal ik nou écht voldoening uit? Op deze vragen kon ik nog geen antwoord geven. Daarom heb ik gekozen voor het Public Traineeship bij YSE: verschillende organisaties leren kennen en verschillende rollen bekleden, een tof ontwikkelprogramma volgen en mezelf zo binnen twee jaar beter leren kennen.

Wat doe je in jouw rol?

Samen met vijf andere YSE-ers zit ik momenteel op opdracht bij Holland Casino. Hier werk ik mee aan een groot project met veel impact, namelijk het implementeren van een nieuw ERP-systeem. Daarnaast ondersteun ik de HR afdeling en leer ik op die manier enorm veel over alle verschillende HR-processen.

Waar ben je trots op?

Mijn doorzettingsvermogen. Niet opgeven als iets niet in één keer lukt. Uiteindelijk is er altijd wel een weg, ook al duurt het soms wat langer.

Waar ligt jouw kracht?

Ik kan goed luisteren, weet vaak de juiste vragen te stellen en vraag ook graag door. Ik denk graag met anderen mee om zo samen tot een oplossing voor een bepaald vraagstuk te komen. Daarnaast vind ik binnen een nieuw team altijd snel mijn draai en kan ik goed omgaan met verschillende mensen in verschillende omgevingen.  

Als je één week de baas van YSE zou mogen zijn, wat zou je dan doen?

Ik zou één week met heel YSE naar een toffe zonnige locatie in het buitenland gaan. Het zou een combinatie worden van teambuilding activiteiten, brainstormsessies over de toekomst van YSE natuurlijk de nodige dosis gezelligheid en plezier.

Wat zou jouw droomopdracht zijn?

Dit vind ik nog een hele lastige. Hier probeer ik gaandeweg achter te komen. Voor nu maakt het mij niet heel erg uit bij wat voor een organisatie, maar zou ik graag een opdracht willen doen waarbij ik in een leuk, enthousiast en ambitieus team kan werken!

Welk nummer staat bovenaan jouw afspeellijst?

Ik heb geen specifiek nummer die bovenaan mijn afspeellijst staat. Momenteel ben ik meer van de podcasts en luister ik op dit moment naar “Moordcast”, aanrader!

Waar ben je in het weekend te vinden?

Ik woon in Utrecht, dus ik ben vaak in de stad te vinden voor een lekkere lunch met vriendinnen, of een leuk feestje. Daarnaast spendeer ik ook graag tijd op mijn balkon in het zonnetje, wandel ik langs de Vecht of plof ik lekker op de bank en kijk een goede serie of film.

Het beste advies dat ik ooit kreeg...

“Meer dan je best kun je niet doen”

Kunnen we je helpen?

Wij nemen contact met je op