menu

Marketing Manager, Eline Jansen

Eline Jansen is Marketing Manager bij YSE.

Stuur e-mail Naar LinkedIn

Eline Jansen

Wat doe je binnen YSE? 

Ik werk als Marketing Manager binnen YSE (ook voor SKLLS en Connectors).

Maar, wat houdt dat dan echt in?

Goede vraag! Bij mij is echt geen één dag hetzelfde. De ene dag ben ik bezig met een strategie voor social media, de andere dag ben ik bezig met het regelen van een event of de website aan het updaten. Ik heb het geluk dat ik een brede rol heb waardoor ik met alles omtrent marketing en communicatie bezig ben. Samen met enthousiaste werkstudenten doen we ons uiterste best om YSE op de kaart te zetten.

Waar ben je trots op?

Waar ik nu sta als mens. Je groeit door bepaalde gebeurtenissen in je leven, soms leuk en soms minder leuk, en dat geeft je bepaalde ervaringen mee waardoor je andere zaken beter kan relativeren. Ik merk dat dat mij ver heeft gebracht en daar ben ik blij mee en trots op. Ik ben uiteraard ook trots op alle leuke en fijne collega's waar ik elke week samen mee mag werken. We doen het tenslotte samen!

Wat zou je nog met/voor YSE willen bereiken?

Ik zou het heel gaaf vinden als we meer bedrijven aan kunnen trekken om mee samen te werken op het gebied van duurzaamheid. 

Waarvoor kunnen mensen contact met je opnemen?

Voor alles omtrent marketing en communicatie. Maar je mag uiteraard ook contact met me opnemen als je wilt weten hoe het is om bij ons te werken of als je iets anders wilt weten. Mijn (en onze) deur staat altijd open.

Welk nummer staat bovenaan jouw afspeellijst?

Op dit moment A sky full of stars van Coldplay. Het nummer wat werd gedraaid op mijn huwelijksceremonie. Maar een goede jaren '90 of '00 lijst vind ik ook altijd heerlijk.

Waar ben je in het weekend te vinden?

Thuis, ergens in het bos met mijn gezin of lekker in de stad op een terras. 

Het beste advies dat ik ooit kreeg…

Staat jouw naam op het pand? Loopt er bloed uit? Nee? Dan is het de energie niet waard om er wakker over te liggen. Relax & Release!

Kunnen we je helpen?

Wij nemen contact met je op