menu

Trainer en Talent Manager, Sophie Slippens

Sophie is trainer en talent manager bij YSE.

Stuur e-mail Naar LinkedIn

Sophie Slippens

Wat doe je binnen YSE?

Ik ben Talent Manager, een rol waarin ik talenten 2 jaar lang help een zo'n steil mogelijke leercurve door te laten maken. Daarnaast geef ik veel trainingen aan YSE-ers.

Maar, wat houdt dat dan écht in?

Het begint bij de klant. Hij/zij is op zoek naar leiders van de toekomt en daarvoor komt deze persoon bij ons. We bouwen een gaaf programma/traineeship, gaan opzoek naar de juiste talenten en zo starten we het traineeship. In dat traineeship krijg je begeleiding van mij in de vorm van gesprekken, een luisterend oor, adviezen etc. Naast deze begeleiding krijg je als Young Professional ook trainingen. Daarvan verzorg ik er een groot aantal. Denk dan aan Insights, een kleurenprofiel van jezelf waarmee je jezelf en je omgeving beter leert kennen. Presentatievaardigheden komen aan bod, communiceren, herken je grens, reuring in de tent en ga zo maar door. En aan het einde van je traineeship gaan we kijken naar het vervolg van je loopbaan. Waar ben je goed in, waar ligt je passie en waar wil je gaan uitstromen.

Waar ben je trots op?

Ik ben trots op het feit dat ik al vanaf het begin van het ontstaan van YSE erbij mag zijn. Ik heb al met meer dan 200 verschillende talenten mogen werken en dat vind ik echt super gaaf. Daarnaast ben ik trots op het feit dat ik mijn toffe werk kan combineren met mijn gezin, ik heb 3 kinderen en ik kan er ook voor hen zijn!

Wat zou je nog met/voor YSE willen bereiken?

Ik zou graag willen dat we de komende 10 jaar met net zoveel passie nog veel meer talenten mogen helpen bij hun (persoonlijke) ontwikkeling. 

Waarvoor kunnen mensen contact met je opnemen?

Bedrijven kunnen me bellen of mailen als ze op zoek zijn naar talenten of talenten in huis hebben die een gaaf ontwikkeltraject in mogen. Ik ben daarnaast ook gecertificeerd trainer voor Insights Discovery, DISC en Profile Dynamics: mega leuk om te doen! Talenten mogen contact met me opnemen als ze op zoek zijn naar een traineeship. En "mijn" YSE-ers mogen me altijd bellen! Zeker ook voor een gezellig praatje.

Kunnen we je helpen?

Wij nemen contact met je op