menu

Managing Partner, Michel Verspui

Michel is partner bij YSE

Stuur e-mail Naar LinkedIn

Michel Verspui

Ik ben Michel Verspui een ondernemende innovator die graag met zijn netwerk talent ontwikkelt. Ik heb heel veel zin om samen met de YSE collega's verder te bouwen aan de leiders van de toekomst. Wij geloven dat de Y generatie een belangrijke rol gaat vervullen in de vraagstukken van de toekomst waar we als organisaties en maatschappij voor staan. We zoeken daarbij de balans. Tussen persoonlijke ontwikkeling en organisatie doelen. Tussen ondernemen en duurzaamheid.

Hoe gaan we een duurzame en betaalbare samenleving bouwen? Hoe gaan we organisaties vernieuwen en gebruik maken van de opgebouwde kennis? Hoe gaan we beter naar onze klanten luisteren en ze verrassen met innovaties? Hoe gaan we nieuwe business modellen omarmen en alle mensen laten participeren in onze organisaties?

Wij willen organisaties helpen om succesvol gebruik te maken van de kwaliteiten van de nieuwe generatie leiders. En we willen met de energie en de creativiteit van young professionals werken aan duurzame oplossingen voor actuele vraagstukken. Met mensen die willen samenwerken met verschillende generaties. Die het verschil maken. Wil jij ook samen bouwen aan een betere wereld dan ga ik graag met je in gesprek over de thema's die we samen kunnen aanpakken.

Kunnen we je helpen?

Wij nemen contact met je op