menu

Managing Partner, Stefanie van de Griendt

Stefanie is managing partner en talent manager bij YSE

Stuur e-mail Naar LinkedIn

Stefanie van de Griendt

Wat doe je binnen YSE?

Ik heb het geluk dat ik super gevarieerd werk heb, met veel verantwoordelijkheid en leuke gedreven collega’s. Samen met de drie andere partners ben ik verantwoordelijk voor het vormen van de strategie en het realiseren van een gezonde organisatie, waarbij de ontwikkeling van YSE-ers en klantorganisaties centraal staat. Specifiek ben ik (eind)verantwoordelijk voor het onderdeel ‘tijdelijke inzet van (Young) Professionals’. 

Daarnaast vervul ik vele rollen, namelijk die van talent manager, accountmanager, opdrachtbegeleider en houd ik mij bezig met het opstarten en doorontwikkelen van nieuwe business modellen. Geen dag is hetzelfde!

Maar, wat houdt dat dan écht in?

Vaak ben ik op pad; kennismaken met (potentiele) opdrachtgevers, opdrachtbegeleiding of kennisdelen met andere organisaties op het gebied van talent management. Op de vrijdagen ben ik op kantoor te vinden en voer ik veel people management gesprekken, waarbij ik YSE-ers handvatten geef om zich verder te ontwikkelen. Op woensdag is mijn mamadag, dan ben ik aan het genieten van onze beide dochters. Dan ben ik alleen te bereiken wanneer het écht nodig is.

Waar ben je trots op?

Het voorbeeld dat mijn dochters krijgen. Ze zijn nu een half en twee jaar en ze groeien op met een vader en moeder die werken, hun werk leuk vinden maar ook echt (offline) tijd samen hebben zonder gestoord te worden door werk.

Wat zou je nog met/voor YSE willen bereiken?

De komende jaren zie ik de uitdaging voor mijzelf en YSE om een netwerk van bedrijven te creëren die allemaal impact maken en willen bijdragen aan een groter doel, waarbij ontwikkeling van organisaties en professionals centraal staat.  

Waarvoor kunnen mensen contact met je opnemen?

Voor alles wat je maar wilt weten! Dan kan zijn het werken bij YSE, maar ook het samenwerken met YSE of onze YSE-ers.

Blogs

Kunnen we je helpen?

Wij nemen contact met je op