menu

Public, Kejan Beemer

Kejan is Interim Public Young Professional bij YSE.

Stuur e-mail Naar LinkedIn

Kejan Beemer

Waarom heb je gekozen voor het Public traineeship?

Ik weet al heel lang dat ik in de publieke sector wil werken. Dit traineeship trok mij aan omdat ik bij YSE de kans krijg om op verschillende plekken en functies binnen de publieke sector te werken zodat ik kan ontdekken wat ik echt leuk vind om te doen. Ook wil ik graag blijven leren en mezelf ontwikkelen, en daarvoor biedt dit traineeship de ideale mogelijkheid.

Wat doe je in jouw rol?

Ik ben momenteel projectleider bij de Rijksdienst Voor Ondernemend Nederland. Ik ontwikkel nieuwe klantcontactprocessen en een nieuwe kanalenstrategie. Ik houd me dus bezig met zowel theorie als praktijk. Ik ontwikkel nieuwe processen en strategieën, moet dit presenteren aan stakeholders en op pilot basis invoeren bij de RVO. Uiteindelijk draag ik bij aan het verbeteren van het contact van ondernemers met de rijksoverheid.

Waar ben je trots op?

Ik ben trots op mijn ondernemerschap en doorzettingsvermogen om mijn doelen te bereiken. Ik zet me in voor wat ik wil ook als er tegenslagen zijn. Ik kon bijvoorbeeld door corona niet in het buitenland studeren. Ik heb toen mijn studieschema volledig omgegooid om in Krakau te kunnen afstuderen.

Waar ligt jouw kracht?

Ik kan goed de verbinding leggen tussen de overheid en de burger, en ben daadkrachtig.

Wat zou jouw droomopdracht zijn?

Mijn droomopdracht is een opdracht waarin ik bezig ben met het implementeren van Europees beleid voor een publieke organisatie. Bijvoorbeeld zorgen dat een organisatie subsidie kan krijgen van de EU of dat een organisatie voldoet aan de eisen van nieuwe Europese wetgeving.

Welk nummer staat bovenaan jouw afspeellijst?

Momenteel het hele nieuwe album van Adele. Zo heerlijk om mee te zingen.

Waar ben je in het weekend te vinden?

In het weekend ben ik ergens met een goed boek; op een terrasje, in het bos, thuis op de bank.

Het beste advies dat ik ooit kreeg...

Het beste advies dat ik ooit kreeg, is 'gewoon doen'. Je weet niet zeker of je het kan? Gewoon proberen. Je vindt het spannend? Gewoon doen. Je zult er altijd iets van leren en misschien ontdek je wel een nieuwe passie.

Kunnen we je helpen?

Wij nemen contact met je op