menu

Projects, Maaike Vellinga

Maaike is Interim Projects Young Professional bij YSE.

Stuur e-mail Naar LinkedIn

Maaike Vellinga

Waarom heb je gekozen voor het Projects traineeship?

Ik ben iemand die graag de handen uit de mouwen steekt en vind het leuk om aan grote projecten te werken. Echter wist ik na mijn brede studieachtergrond nog niet welk soort bedrijf en welke rol nou echt bij mij past. Het projects traineeship geeft mij de kans om in een korte tijd bij verschillende opdrachtgevers aan de slag te gaan in verschillende rollen. Daarnaast werk je bij YSE ook nog aan je persoonlijke ontwikkeling. Veel afwisseling dus! Dat is iets waar ik energie van krijg.
 

Wat doe je in jouw rol?

Momenteel ben ik accountmanager bij stichting InclusieNL. Zij werken samen met de Universiteit Utrecht aan de Nederlandse InclusiviteitsMonitor. De monitor biedt organisaties inzicht in de samenhang van hun Diversiteit & Inclusie beleid en koppelt dit aan de ervaringen van medewerkers. Ik onderhoud het contact tussen de stichting, de Universiteit Utrecht en deelnemende organisaties. Daarnaast wil stichting InclusieNL meer kunnen bieden aan organisaties. Daarom help ik ook mee aan het vormgeven van de strategie.  

Waar ben je trots op?

Ik ben trots op mijn doorzettingsvermogen. Wanneer iets niet helemaal gaat zoals gepland, ben ik in staat om mij snel aan te passen en kan ik de motivatie vinden om door te gaan. Tijdens mijn rondreis bijvoorbeeld door Latijns-Amerika, samen met een vriendin, besloot mijn vriendin om eerder naar huis te gaan. Ik heb ervoor gekozen om alleen door te reizen, ondanks dit niet mijn voorkeur had. Als ik iets wil, dan ga ik ervoor!

Waar ligt jouw kracht?

Ik denk dat mijn kracht ligt in dat ik makkelijk contact met anderen maak. Ik ben namelijk niet bang om op iemand af te stappen en ben oprecht geïnteresseerd in de ander. Ik vind het dan ook leuk om in nieuwe omgevingen te komen, zodat ik veel nieuwe mensen kan leren kennen.

Als je een week de baas van YSE zou mogen zijn, wat zou je dan doen?

 Ik zou met alle collega’s een reis gaan maken naar het buitenland. Daar inspiratie opdoen uit verschillende culturen en deze nieuwe inzichten meenemen in ons werkveld.

Wat zou jouw droomopdracht zijn?

 Het lijkt mij heel gaaf om mee te werken aan een groot project binnen de luchtvaart. Plannen, organiseren, coördineren, samenwerken en toerisme; daar word ik blij van.

Welk nummer staat bovenaan jouw afspeellijst?

 Poeh ik vind heel veel nummers leuk. ABBA vind ik echt top maar ik kan ook genieten van een rustig nummer zoals A Drop In The Ocean van Ron Pope.

Waar ben je in het weekend te vinden?

 Elk weekend heb ik wel wat gepland staan. Dit kan een festival zijn, een weekendje weg, sportsessies, of lekker bijkletsen met vriendinnen. 

Het beste advies dat ik ooit kreeg…

 Je kunt meer dan je denkt!

 

Kunnen we je helpen?

Wij nemen contact met je op