menu

Werken met yse, Recruitment & Selectie

 

Werving & Selectie

Wij geloven in de groei van organisaties en individuen. Samen zorgen jullie voor die groei. Een goede match tussen werkgever en werknemer is daarom van essentieel belang, zeker voor een duurzame relatie. Wij zoeken voor jou naar precies die mensen die jouw organisatie nodig heeft om te groeien. Wij gaan met bakken vol positieve energie de zoektocht naar jouw beste collega’s aan!

Hoe werkt jullie werving en selectie proces?

Samen met jou brengen wij in kaart wat jullie zoeken. Daarna gaan wij aan de slag. Zodra wij geschikte profielen hebben gevonden, plannen wij kennismakingsgesprekken in met deze kandidaat. Indien je het fijn vindt, dan kun je hierbij aanwezig zijn. Als kandidaten de gespreksronde positief hebben doorlopen, dan volgt er een capaciteitentest gevolgd door een selectie(mid)dag. Tijdens deze selectiedag vinden wij het belangrijk dat de kandidaten ook kennis kunnen maken met jullie organisatie. Daarom laten we deze (mid)dag bij jullie plaatsvinden. Iedere selectiedag is maatwerk, maar bestaat vaak uit: persoonlijke presentaties, speeddates, een inhoudelijke groepscase en een informele kennismaking met toekomstige collega's.

Wat voor expertise werven jullie?

Wij kunnen de werving en selectie van hoger opgeleiden voor je uit handen nemen. Of het nou gaat om IT-personeel, een specialist of gewoon een fijn werving en selectiebureau voor al je overige wervings vragen, wij kunnen je helpen. Natuurlijk bespreken we eerst, tijdens een goede kop koffie, wat al jullie wensen en eisen zijn.

Wat maakt YSE bijzonder?

Wij werven al jarenlang voor onszelf en klanten de mensen die hun organisatie helpen groeien. Daarbij vinden we maatwerk, resultaat en plezier belangrijk. Daarnaast zetten wij ons brede netwerk in. Met name onder starters en mensen op zoek naar een tweede (en soms zelfs een derde) stap hebben wij een zeer actief netwerk. Dit netwerk bindt zich al in een vroeg stadium aan YSE middels onze talent pool. 

Kijken jullie ook naar onze employer branding?

Zeker weten! Wij gaan graag voor het totaalplaatje! Zo bieden wij een “Talent Scan” aan waarbij wij met de doelgroep van jouw vacature jouw employer brand onder de loep nemen. Op basis hiervan maken wij een advies en kunnen wij desgewenst samen met onze partner Sublime Jamming een employer brand en/of een arbeidsmarktcampagne voor je ontwikkelen.

Kunnen wij voor jouw talent werven en selecteren?

Kom je dan gezellig langs bij ons in Utrecht of zullen wij naar jou komen? Meer informatie ontvangen over hoe wij jullie nieuwe collega(‘s) kunnen voorstellen? Laat je gegevens dan achter via de groene knop rechtsonder, of stel jouw vraag aan één van onze onderstaande collega's, en wij nemen snel contact met je op!

Wil je meer weten over Werving & Selectie?

Neem dan contact met ons op

Kunnen we je helpen?

Wij nemen contact met je op