menu

Adres

Joseph Haydnlaan 2a
, 3533 AE Utrecht
, Nederland

Social media

Instagram · LinkedIn

Wij zijn YSE, Wat doen we?

Bij of met YSE werken?

Werken bij YSE

Bij ons kun je terecht voor een traineeship: of je nu starter bent of al ervaring hebt, wij bieden veel verschillende traineeships aan. Heb je al een baan en wil je aan jouw persoonlijke- en professionele ontwikkeling werken? Dan kun je ook bij ons deelnemen aan een compleet ontwikkelprogramma, of kies je zelf een aantal trainingen die bij jou passen.

Ontwikkelprogramma starters

Onze ontwikkelprogramma's bestaan uit verschillende elementen: trainingen, persoonlijke coaching, inhoudelijke begeleiding en events. Onderstaand vind je de verschillende trainingen die in ons aanbod zitten. Het is ook mogelijk om losse trainingen bij ons te volgen.

Leiderschapsprogramma

Dit is hét ontwikkelprogramma voor jonge (project)managers en leidinggevenden! Weet jij wat voor een leidinggevende je bent? Of wat voor een leidinggevende je wilt zijn? Wil je een toolkit hebben om je doelen te bereiken en jouw kwaliteiten te ontdekken en in te zetten in jouw werkomgeving? Dan is ons leiderschapsprogramma iets voor jou!

Werken met YSE

Wij helpen je graag met het ontwikkelen van zowel nieuwe als huidige medewerkers. Dat doen wij over de gehele talent journey. Wij zijn actief op de werving en selectie van young professionals (met 0 - 5 jaar werkervaring). Daarnaast geven we starters én medior medewerkers de handvatten mee om een succesvol te kunnen zijn in hun carrière. Dit doen we vanuit onze ontwikkelprogramma's met daarin aandacht voor professionele ontwikkeling en persoonlijk leiderschap. Binnen onze ontwikkelprogramma's hebben we verschillende mogelijkheden: zo hebben we onze "eigen" ontwikkelprogramma's die toegankelijk zijn vanaf één medewerker, maar maken we ook incompany traineeships op maat. Het ontwikkelen van traineeships en leiderschapsprogramma's doen wij altijd samen met de doelgroep. Daar zit onze kracht. Heb je juist behoefte aan extra inzet op projecten of programma's binnen je organisatie? Dat kan ook! Vanuit onze vakgebieden Circular, Digital, Projects en Public is er altijd een YSE-er beschikbaar die energie en vernieuwing in projecten kan brengen.

Recruitment

Wij helpen organisaties graag met het werven en selecteren van hun jonge talenten. Door de aantrekkende markt en de schaarste in specifieke profielen hebben wij onze wervingsstrategie aangepast op de beleving en het tempo van de (potentiële) kandidaat. Dit kan alleen door de kandidaat ook goed te kennen. En laat dat maar aan ons over! De naam die we in studentenland en onder (young) professionals hebben opgebouwd, het netwerk van student recruiters en onze talent pool bestaande uit 1.500 masterstudenten die interesse hebben in onze traineeships, zorgen ervoor dat wij weten dat we ook de komende jaren het toptalent aan ons kunnen blijven binden. Wil je meer informatie hierover ontvangen? Neem dan contact op met Simon Klop via simon@yse.nl

Ontwikkelprogramma

Samen met onze opdrachtgevers én de doelgroep ontwerpen we op maat gemaakte ontwikkelprogramma's. Dit begint altijd met een Design Sessie waarbij we met onze opdrachtgevers én de doelgroep (Young Professionals) aan de slag gaan om een programma te maken dat past bij de gestelde doelen en natuurlijk het budget. De programma's bestaan uit verschillende bouwblokken, zoals trainingen gericht op vaardigheden en persoonlijk leiderschap, netwerkelementen, vitaliteit en natuurlijk plezier. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact op met Kim Verwijmeren via kim@yse.nl

Tijdelijke inzet

Heeft jouw organisatie (interim) projecten of rollen beschikbaar die op korte termijn een dosis positieve energie, vernieuwingskracht en/of creativiteit nodig hebben? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Vanuit onze Talent Areas Circular, Digital, Public en Projects zetten wij dagelijks zo'n 40 projectmanagers en adviseurs in bij onze opdrachtgevers. Onze klanten bestaan uit zowel beursgenoteerde bedrijven als organisaties uit alle lagen van de publieke sector. In de afgelopen 12 jaar hebben meer dan 400 YSE-ers onze opdrachtgevers weten te verrassen met hun energie, de kwaliteit van hun werk en hun betrokkenheid. Wil je vrijblijvend kennismaken met een of enkele van onze Young Professionals? Dan vind je hierbij een aantal voorbeelden van YSE-ers die op korte termijn beschikbaar komen voor een nieuw project. Interesse? Laat het Stefanie van de Griendt dan weten via stefanie@yse.nl

Advies

Dagelijks zetten wij ons in om van de uitdagingen van onze klanten een succesverhaal te maken. Wij denken én werken graag mee daar waar organisaties het nodig hebben. Dat zijn veelal strategische vraagstukken op het gebied van werving & selectie, employer branding, onboardingstrajecten en learning & development. Onze adviestrajecten bestaan niet alleen uit het geven van advies, we helpen ook graag bij de implementatie. En waar nodig begeleiden we ook individuele medewerkers door middel van coaching of mentoring. Vanuit ons YSE managementteam is er een uitgebreid pallet aan expertise en ervaring beschikbaar op deze thema's. Wil je leren van onze kennis en aanpak en samen aan de slag? Neem dan contact op met Simon Klop via simon@yse.nl

Workshops, lezingen en events

We delen onze kennis en ervaring op het gebied van het aantrekken en ontwikkelen van talent graag met onze opdrachtgevers. Dit doen we onder andere door open Masterclasses aan te bieden waarbij we verschillende organisaties met elkaar laten kennismaken en hun ervaringen te laten delen, maar ook door op maat gemaakte inhouse workshops, lezingen en trainingen aan te bieden. Meer informatie? Neem dan contact op met Simon Klop via simon@yse.nl Voorbeelden van thema’s waar we graag onze kennis over delen zijn onder andere: Generaties op de werkvloer, Burn-out preventie, Leidinggeven aan de generatie Y, en Het vinden, binden en boeien van nieuwe medewerkers.

Voorbeelden van YSE traineeships

Op dit moment voeren wij de onderstaande op maat gemaakte ontikkelprogramma's en traineeships uit. Bij veel van deze organisaties verzorgen wij ook losse trainingen. Dit kan zijn voor leidinggevenden van trainees, maar ook voor ervaren medewerkers met behoefte aan ontwikkeling.