menu

Adres

Amsterdamsestraatweg 40
, 3743DT Baarn
, Nederland

Social media

Facebook · Instagram · LinkedIn

Wij zijn YSE, Wat doen we?

Wil je weten wat wij doen?

Wil je meer weten over onze traineeships, onze ontwikkelprogramma's en andere diensten? Kijk dan snel verder.

Incompany

Wij adviseren organisaties over en begeleiden ze bij het opzetten van een op maat gemaakt ontwikkelprogramma. Ook de uitvoering van het programma (van werving en selectie tot en met trainingen en coaching) pakken wij op. Dat noemen wij onze “incompany traineeships”. Volg je een incompany traineeship dan treedt je in dienst bij onze klant en zorgen wij voor jouw ontwikkeling. Zo helpen wij organisaties maximaal bij de ontwikkeling van hun talent en daarmee hun toekomst. Op dit moment voeren wij de onderstaande incompany traineeships uit.

Intercompany

Naast onze incompany traineeships hebben wij ook onze eigen (intercompany) traineeships. Je treedt dan bij ons in dienst en gedurende 2-3 jaar ga je vanuit een vakgebied aan de slag met het uitvoeren van projecten bij verschillende organisaties. Uiteraard volg je naast jouw werkzaamheden bij de opdrachtgever ons ontwikkelprogramma. Hieronder vind je onze intercompany traineeships:

Ontwikkelprogramma

Ons ontwikkelprogramma volg je vanuit onze traineeships. Maar het is ook mogelijk om losse trainingen bij ons te volgen.

Leadership programma

Dit is hét ontwikkelprogramma voor jonge (project)managers en leidinggevenden! Weet jij wat voor een leidinggevende je bent? Of wat voor een leidinggevende je wilt zijn? Wil je een toolkit hebben om je doelen te bereiken en jouw kwaliteiten te ontdekken en in te zetten in jouw werkomgeving? Dan is ons leadership programma iets voor jou!

Talent branding

Het aantrekken van jonge talentvolle mensen is niet meer vanzelfsprekend. Wij helpen daarbij! Hoe? Door te zorgen voor een sterke propositieontwikkeling, employer branding en het opzetten van een engagementprogramma!