menu

Vacatures, Hier vind je onze interne stages en vacatures.

Wij zijn wel voor wie wil groeien, maar zelf willen wij ook graag groeien! En dat doen we het liefst samen met jou. We zijn altijd opzoek naar mensen die een aanvulling zijn op ons team, sterke verbinding voelen met onze doelen en passen bij onze cultuur, maar ook naar ervaren professionals die heel graag bij een van onze klanten aan de slag zouden willen gaan. Kortom, op deze pagina is er wel voor ieder wat wils te vinden.

Wij zijn een team vol enthousiaste, jonge mensen. Wij krijgen energie van het helpen van organisaties, starters en young professionals die willen groeien. Dit doen we met positieve energie, creativiteit en door het net even iets anders aan te pakken. Onze klanten kunnen deze aanpak waarderen en daarom worden we steeds vaker ook gevraagd voor werving- en selectie projecten die net even een meer specialistisch profiel vragen.

Werken in het YSE-management team

Bij YSE zijn er geen afdelingen, laat staan vaste werkplekken. Iedereen zit dus gewoon door elkaar. Van onze recruiters, talentmanagers en data-analist tot onze stagiairs, account managers en programmamanagers - iedereen werkt samen in onze urban jungle. De trainers vliegen in en uit (het pand of de trainingsruimte) of bereiden hun volgende training voor in de stilteruimte. Met dit diverse en bevlogen team zorgen wij ervoor dat onze klanten allemaal kunnen groeien. Wil jij hier graag ook aan bijdragen? Kijk dan hieronder voor de openstaande vacatures.

Stage lopen of een werkstudentschap bij YSE

Ervaring opdoen is een must om te groeien. Daarom kan je bij ons ook terecht voor een stage of werkstudentschap! Dus zit je voorlopig nog in de collegebanken en wil je graag werkervaring opdoen? Of zoek je een stage om jouw opleiding af te ronden? Kijk dan hieronder voor de openstaande vacatures. En wil je weten hoe het is om stagiaire te zijn bij ons? Lees dan hoe Laura haar stage heeft ervaren in haar blog ‘Mijn leven als stagiaire’.

Werken bij een van onze klanten

Naast dat wij voor onze klanten traineeships opzetten, interim (young) professionals matchen en werving & selectie van (young) professionals voor hun uit handen nemen helpen we hen ook graag met werving en selectie projecten die net even een ander profiel vragen. Kijk dan hieronder voor de openstaande vacatures.

En de laatste vraag… Is het ook gezellig bij jullie?

Zit er kaas op een tosti? Natuurlijk is het gezellig! Naast het werken, de soms lange en intensieve dagen, gaan ook regelmatig de voetjes omhoog of van de dansvloer! Hier een paar jaarlijkse hoogtepunten: YSEtival: in het kort, een nacht weg met alle YSE-ers vol met activiteiten en gezelligheid tot in de vroege uurtjes. Wintersport: spreekt voor zich. Een paar dagen in Oostenrijkse Alpen vertoeven waar de après ski niet mag ontbreken. Een kerstfeest, waarbij ieder jaar een nieuw iets bedacht wordt om samen deze feestelijke periode in te gaan. Plus uiteraard de in Nederland wereldberoemde vrijmibo, waar je samen met je collega’s nog even napraat en plannen maakt of bespreekt. Als YSE-er krijg je de ruimte om hier zelf invulling aan te geven. Dus zit je vol toffe ideeën die je graag met jouw nieuwe collega’s wil ondernemen, dan kun je je altijd bij een commissie voegen of er gewoon zelf een oprichten. Wij vinden het namelijk ontzettend belangrijk dat er naast werken, ook veel lol met elkaar wordt gemaakt. Wat een oud-collega hierover te vertellen had lees je hier: “de waarde van YSE collega’s”.

Kunnen we je helpen?

Wij nemen contact met je op