menu

Adres

Joseph Haydnlaan 2a
, 3533 AE Utrecht
, Nederland

Social media

Instagram · LinkedIn

Smurfit Kappa, Tim Gieteling

Tim is Young Professional in het Smurfit Kappa Benelux traineeship.

Stuur e-mail Naar LinkedIn

Tim Gieteling

Waarom heb je gekozen voor het Smurfit Kappa traineeship?

Na mijn studie Technische Bedrijfskunde ben ik als Manufacturing Engineer begonnen bij Gazelle. Al snel merkte ik dat ik nog niet uitgeleerd was. Ik wil graag mezelf meer ontwikkelen binnen de Operations & Supply Chain. Toen ik het Smurfit Kappa Traineeship zag werd ik meteen enthousiast. Binnen dit traineeship worden uitdagende opdrachten geboden en wordt er gewerkt aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Ook de meerdere plants waarvoor je gaat werken zorgt voor extra ontwikkeling. De combinatie hiervan heeft mij overtuigd om voor dit traineeship te kiezen.

Waar ben je trots op?

Op het behalen van mijn bachelor diploma en het uitlopen van de 19km Strong Viking Run! Daarnaast ben ik trots op mijn 210kg deadlift & 200kg squat.

Waar ligt jouw kracht of wat is jouw expertise?

Doelmatig projecten uitvoeren terwijl ik het sociale aspect niet uit het oog verlies. Daarnaast ben ik een doorzetter die er vanaf begin tot eind vol voor gaat.

Als je één week de baas van Smurfit Kappa zou mogen zijn, wat zou je dan doen?

Zoveel mogelijk plants bezoeken om te leren van hun expertise. Dit wil ik dan meenemen naar de plant waar ik voor werk. Daarnaast wil ik ook aan de slag met de verbetermogelijkheden die de medewerkers zien. 

Wat zou jouw droomopdracht/-project/-rol zijn?

Een opdracht die de combinatie heeft van Operations & Supply Chain. Bijvoorbeeld het herinrichten van een fabriek. Daarnaast lijkt mij het uitwerken van een toekomstplan voor een productieplant ook heel gaaf.

Welk nummer staat bovenaan jouw afspeellijst?

Frank Sinatra – New York

Waar ben je in het weekend te vinden?

In het weekend ben ik veel met mijn vriendin en mijn vrienden. Ook ga ik in het weekend vaak naar de sportschool om krachttraining te doen.

Het beste advies dat ik ooit kreeg...

Blijf dicht bij jezelf en neem keuzes met je hart.

Blogs