menu

Adres

Joseph Haydnlaan 2a
, 3533 AE Utrecht
, Nederland

Social media

Instagram · LinkedIn

Circular, Rens Schoorlemmer

Rens is young professional in ons Circular traineeship.

Stuur e-mail

Waarom heb je gekozen voor het Circular traineeship van YSE?

De combinatie van verschillende opdrachten in verschillende omgevingen, gekoppeld aan een intensief trainings- en ontwikkelprogramma. Dit maakt dat je in een kort tijdsbestek veel vakinhoudelijke, maar ook persoonlijke dingen kunt leren. Niet alleen relevante vaardigheden op het gebied van Supply Chain Management of persoonlijk leiderschap, maar ook waar jouw eigenschappen en kwaliteiten het best tot hun recht komen. Doordat YSE je onder ervaren begeleiding uitdagende opdrachten bij allerhande organisaties laat doen, leer je direct om actief te reflecteren op je werk en ontwikkeling. Ik geloof dat je hierdoor al aan de start van je werkzame leven waardevolle ervaringen opdoet waar je nog lange tijd van kunt profiteren.

Waar ben je trots op?

Ik ben trots op mijn communicatieve kwaliteiten, kritische blik en leervermogen.

Wat is jouw expertise/vakgebied?

Binnen het kader van Supply Chain Management ligt mijn expertise bij inkoop, leveranciersmanagement en procesoptimalisatie, maar juist de raakvlakken met andere vakgebieden en verbinding tussen verschillende mensen vind ik interessant.

Wat zou jouw droomopdracht zijn?

De ideale opdracht zou te maken hebben met een ingrijpende verandering of verduurzaming van een internationale waardeketen. Hierin komen mijn commerciële inzicht en communicatieve vaardigheden goed tot hun recht.