menu

Adres

Joseph Haydnlaan 2a
, 3533 AE Utrecht
, Nederland

Social media

Instagram · LinkedIn

Trainer, Nathalie van Haaren

Nathalie van Haaren is trainer bij YSE.

Stuur e-mail

Voor welke training mogen we je uit je bed bellen en waarom?
Design Thinking, Innovatie trainingen en trainingen op het gebied van mindfulness en mindset. Ik ben een creatief en ondernemend persoon, trainingen die zich focussen op het oplossen van problemen en ideeën genereren geven mij extra energie! Maar, om dit immers goed vol te kunnen houden en mensen mee te krijgen in je gedachten zijn mindset
en mindfulness cruciaal. Ook houdt het mij persoonlijk in balans ;)

Hoe vind je het om voor YSE te trainen? 

Fantastisch, als oud-trainee heb ik zelf het trainee pad bewandeld en weet ik hoe spannend het kan zijn om je eerste project te leiden, voor het eerst een workshop te geven of een interventie te doen. Ik heb veel gehad aan mijn trainers en people manager die mij destijds gecoacht hebben. Om vervolgens nu mijn kennis en praktijk ervaring te kunnen delen aan Young Professionals geeft me super veel voldoening.

Waar ligt jouw kracht of wat is jouw expertise? 

Ik heb altijd veel internationaal gewerkt en op verschillende plekken gewoond. Hierdoor leg ik makkelijk de verbinding met mensen, (bedrijfs) culturen en tradities. Het liefst help ik teams om efficiënter en innovatiever te werken door hen kennis te laten maken met nieuwe methodes en hen de tools te geven zodat zij verder kunnen. Mijn expertise ligt op het snijvlak van product en service innovatie/samenwerkingsvormen en coaching.


Wat vind je het leukst aan trainen voor YSE? 

YSE is een jonge, ambitieus en gedreven organisatie die veel innovatiekracht met zich mee brengt, nog belangrijker is dat zij de ontwikkeling van Young Professionals centraal stellen. Dit betekend dus dat JIJ als trainee verschillende leervormen kan toepassen en kan oefenen, bij YSE heerst er namelijk altijd een vertrouwde omgeving waarin je kan oefenen en weer door kan ontwikkelen. In de trainingen gaat het er dus om, leer, probeer en nog een keer!