menu

Adres

Joseph Haydnlaan 2a
, 3533 AE Utrecht
, Nederland

Social media

Instagram · LinkedIn

Werkstudent, Myrthe Bosman

Myrthe is assistent learning & development bij YSE.

Stuur e-mail Naar LinkedIn

Myrthe Bosman

Waarom heb je gekozen voor werken bij YSE?

In mijn baan als werkstudent krijg ik de mogelijkheid om mee te werken aan het ontwikkelprogramma bij Sweco en word ik daarnaast aangemoedigd om te ontdekken wat ik leuk vind om te doen. Ik voel me helemaal op mijn plek in deze omgeving waar ik word omringd door jonge, ambitieuze collega’s en waar ik word uitgedaagd om mezelf te blijven ontwikkelen. Daarnaast heb ik bij YSE de mogelijkheid om te ontdekken of het werkveld van Learning & Development een plek is waar ik na mijn studie aan de slag wil.

Waar ben je trots op?

Ik ben trots op mijn ambities en toekomstplannen en de drive die ik heb om nieuwe dingen te leren en mezelf uit te blijven dagen.

Waar ligt jouw kracht?

Mijn kracht ligt in relaties met mensen en het werken aan organisatorische vraagstukken.

Als je één week de baas van YSE zou mogen zijn, wat zou je dan doen?

Ik zou me verdiepen in de strategische en bedrijfsmatige kant van YSE. Een gebied waar ik in mijn eigen werk niet echt mee te maken heb, maar wat ik wel erg interessant vind.

Welk nummer staat bovenaan jouw afspeellijst?

Lastig! Mijn muzieksmaak is nogal ondefinieerbaar, maar een afspeellijst die vaak aan staat is Indie Rock Road Trip van Spotify.  

Waar ben je in het weekend te vinden?

Op zaterdag vind je me wandelend door het centrum van Utrecht: op de bloemenmarkt op Janskerkhof, bij de kleine interieurwinkeltjes op de Twijnstraat en met een cappuccino in het zonnetje op een terras. Mijn zondagen breng ik door bij mijn kerk in Amsterdam en met vrienden.

Het beste advies dat ik ooit kreeg...

Dat het oké is als niet alles in één keer lukt. Het is niet erg om te vallen of een tijdje stil te staan. Op de lange termijn is de vaak alleen maar beter.