menu

Adres

Joseph Haydnlaan 2a
, 3533 AE Utrecht
, Nederland

Social media

Instagram · LinkedIn

Digital, Milou Bougie

Milou is Young Professional in ons Digital Traineeship.

Stuur e-mail Naar LinkedIn

Milou Bougie

Waarom heb je gekozen voor het Digital traineeship?

Ik ben een echte toekomst enthousiasteling. Wat is nou spannender dan dat wat nog komen gaat? Het fascineert mij hoe technologieën en innovaties de toekomst kunnen vormen en de wereld kunnen veranderen. Digital gaat voor mij over groots dromen, go-getters en continue vooruitgang… en dat is waar ik voor wil gaan! Het Digital Traineeship maakt dit voor mij mogelijk.

Waar ben je trots op?

Ik ben er trots op dat ik er toch voor heb gekozen een nieuwe carrièreweg in te slaan. Hoewel het betekende dat ik weer opnieuw begon, kan ik mijn functie als Digital Young Professional al mijn energie. Nu kan ik alles uit mezelf halen en uit mijn omgeving!

Waar ligt jouw kracht of wat is jouw expertise?

Ik ben nieuwsgierig, vindingrijk, enthousiast en eigenlijk constant op ontdekkingstocht. Hierdoor vind ik het leuk om na te denken over nieuwe ideeën en optimalisatie mogelijkheden zodat producten of diensten van organisaties nóg beter worden.  Een belangrijk onderdeel daarbij is voor mij het samenbrengen van mensen. Ik geloof namelijk dat digital altijd tweeledig is; de technische inhoud en toegevoegde waarde voor de organisatie of de klant.

Wat zou jouw droomopdracht zijn?

Ik zou het fantastisch vinden om bij een vooruitstrevende B2C organisatie me in te zetten in een innovatieteam dat nadenkt over hoe nieuwe ontwikkelingen en technologieën kunnen worden ingezet om  de ervaring van de klant nog beter te maken. Als deze organisatie zich ook nog bevindt in de onlineservice sector, voedingsindustrie of luchtvaart ben ik helemaal op mijn plek.

Welk nummer staat bovenaan jouw afspeellijst?

Muziek gaat bij mij altijd in fasen, totdat ik een nummer of muzikant echt niet meer kan horen. Momenteel staat Kraantje Pappie op repeat. Ai, kan ik dat toegeven?

Waar ben je in het weekend te vinden?

Het weekend staat hoe dan ook altijd voor buiten de deur eten met vrienden of familie! Ik ben echt dol op lekker eten. Hoewel ik ook graag zelf kook vind ik het het leukst om in een restaurant allerlei hapjes uit te proberen en lang te tafelen. Daarentegen zal je mij op zondagavond meestal met een deken en een serie op de bank vinden.

Het beste advies dat ik ooit kreeg...

Als je je inzet voor zaken waar je energie van krijgt en in gelooft, kun je grootste dingen bereiken!

Blogs