menu

Adres

Joseph Haydnlaan 2a
, 3533 AE Utrecht
, Nederland

Social media

Instagram · LinkedIn

Projects, Maxime Kool

Maxime is young professional in ons Projects traineeship.

Stuur e-mail Naar LinkedIn

Maxime Kool

Vanuit het Brabantse Liempde (5000 inwoners, 7 straten, 1000 koeien, 1 kerk) vertrok ik voor mijn studie fiscale economie naar Maastricht. Vanuit mijn liefde voor organiseren, was ik druk met allerlei commissies en nevenactiviteiten en daarnaast verliep de studie ook nog voorspoedig. In theorie sprak de combinatie tussen het economische aspect en het jurdische aspect me zeker aan en het was absoluut een goede basis.

Echter kwam ik er tijdens mijn werkstudentschap bij Deloitte op de tax afdeling achter, dat ik niet gelukkig ging worden in de fiscaliteit. Mijn persoonlijkheid matcht niet met het vak.
Ik ben van de hoofdlijnen, de fiscaliteit gaat over details.
Ik sta graag met mensen in contact, (in je eerste jaren) in de fiscaliteit ben je voornamelijk aan het lezen en schrijven.
Ik wil graag impact maken en een organisatie naar een hoger plan tillen, fiscale structuren behoren vaak tot de randvoorwaarden.
Ik ben trots op deze eigenschappen en daarom besloot ik om een andere weg in te slaan, waarin ik deze kwaliteiten optimaal in kan zetten.

En dan? Onderzoek, events, maar vooral gesprekken met verschillende mensen gaven mij nieuwe inzichten. En toen kwam ik het Projects Traineeship bij YSE tegen. Dit was precies wat ik zocht: de uitgelezen kans om veel verschillende organisaties, vakgebieden en rollen te zien en tegelijkertijd mezelf te ontwikkelen door middel van een uitgebreid trainingsprogramma.
Mijn ideale opdracht? Iets met communiceren, organiseren en coördineren en dan het liefst binnen een media of sportieve organisatie, met inspirerende mensen om me heen!

Blogs: