menu

Adres

Joseph Haydnlaan 2a
, 3533 AE Utrecht
, Nederland

Social media

Instagram · LinkedIn

Smurfit Kappa, Marnix Garmyn

Marnix is Young Professional in het Smurfit Kappa graduate program.

Stuur e-mail Naar LinkedIn

Marnix Garmyn

Waarom heb je gekozen voor het Smurfit Kappa traineeship?

Ik wist bij het begin van mijn laatste studiejaar enkel nog wat ik echt niet wilde gaan doen. Dus begon ik intensief te zoeken naar wat de mogelijkheden zijn voor iemand met mijn diploma. Iets waarbij je nog niet direct een specifieke functie moest kiezen maar de mogelijkheid had om via een eerste werkervaring verschillende aspecten van het bedrijf te leren kennen. Daarbij zocht ik ook nog naar persoonlijke begeleiding en opleidingen, zo kwam ik al gauw bij een Traineeship terecht. Smurfit Kappa sprong er voor mij zeker boven uit omdat ze maar met een beperkte groep van trainees werken waarbij er aan elk individu veel waarde wordt gehecht. Daarnaast steekt het bedrijf ook veel moeite in het aanbieden van nuttige en leerrijke opleidingen, waardoor je als persoon op een korte periode zeer sterk kan groeien.

Waar ben je trots op?

Ik ben momenteel trots op hoe ik me persoonlijk al heb ontwikkeld op zo een korte periode. Alsook de kennis die ik reeds heb vergaard mede dankzij de goede opleidingen die werden aangeboden door Smurfit Kappa en de persoonlijke begeleiding. Verder ben ik best trots op de manier hoe ik mijn plaats heb gevonden binnen de Opco en de band die ik reeds heb opgebouwd met mijn collega’s.

Waar ligt jouw kracht?

Ik denk dat mijn sterkste kracht ligt in het doorzetten om een opdracht of project tot een goed einde te brengen. Ik ben een slechte verliezer en hierdoor zal ik dus ook niet snel opgeven als iets niet lukt. Verder heb ik met mijn studies al een goede basis gelegd aan gezonde kennis van verschillende zaken, maar toch blijf ik telkens nieuwsgierig om nieuwe dingen bij te leren en te ontdekken.

Als je één week de baas van Smurfit Kappa zou mogen zijn, wat zou je dan doen?

Veel vergaderingen inplannen met verschillende medewerkers om zoveel mogelijk te weten te komen over het bedrijf en zoveel mogelijk nieuwe mensen te leren kennen. De strategie van het bedrijf bestuderen en hierbij naar toelichting en diepgang zoeken. Op het einde van die week een groot feest organiseren voor de SK medewerkers!

Wat zou jouw droomopdracht zijn?

Het is nog moeilijk om al een droomopdracht te formuleren maar als ik mocht kiezen zou het iets in de richting zijn van strategie & innovatie. Ik denk bijvoorbeeld dan aan een opdracht omtrent e-commerce.

Welk nummer staat bovenaan jouw afspeellijst?

Justin Timberlake – Say something

Waar ben je in het weekend te vinden?

Op de voetbal of gezellig iets gaan drinken op café met vrienden.

Het beste advies dat ik ooit kreeg...

FAIL => First Attempt In Learning. Fouten maken is niet erg zolang je er maar iets uit leert!