menu

Adres

Joseph Haydnlaan 2a
, 3533 AE Utrecht
, Nederland

Social media

Instagram · LinkedIn

Talent Acquisition, Mara Schutter

Mara houdt zich bezig met het werven en selecteren van nieuwe trainees

Stuur e-mail Naar LinkedIn

Mara Schutter

Waarom heb je gekozen voor YSE?

Toen ik voor het eerst bij YSE binnenstapte voelde ik: dit is een plek waar ik mij thuis ga voelen! Er hangt een fijne sfeer en tijdens de sollicitatierondes viel mij de mix van toegankelijkheid en professionaliteit op. Ik wist meteen dat ik hier veel zou kunnen leren op werkgebied maar ook zeker op persoonlijk vlak. Tijdens het Projects traineeship heb ik geleerd waar mijn kracht ligt en in wat voor een omgeving ik het liefste werk. Ik ben nog elke dag blij dat ik na mijn traineeship bij YSE kon blijven!

En wat doe je dan precies?

Mijn werkzaamheden zijn behoorlijk afwisselend.. eigenlijk houd ik mij bezig met alles wat er voor zorgt dat we de juiste nieuwe collega's kunnen verwelkomen.. Zo geef ik training aan studenten en bedenk leuke nieuwe events zoals de YSE business game. Daarnaast schrijf ik vacatureteksten, blogs of video's; alles eigenlijk om online goed zichtbaar te zijn. En wanneer de sollicitaties binnen zijn gekomen beoordeel ik ze en voer de gesprekken. Grote kans dus dat wij elkaar tegen komen wanneer je solliciteert ;-) 

Waar ben je trots op?

Trots ben ik op mijn drang naar avontuur. Door deze drang heb ik al veel dingen gedaan die ik eigenlijk best wel spannend vind. Zoals werken in Spanje, in mijn eentje reizen door centraal-Amerika en uit een vliegtuig springen. 

Blogs