menu

Adres

Joseph Haydnlaan 2a
, 3533 AE Utrecht
, Nederland

Social media

Instagram · LinkedIn

Kirkman Company, Manon de Bree

Manon is Young Professional in het traineeship van Kirkman Company.

Stuur e-mail Naar LinkedIn

Manon de Bree

Waarom heb je gekozen voor het KC traineeship?

Om een aantal redenen: Ik wilde graag het consultancy/adviesvak in, het liefst bij een bedrijf waar ik mijn interesse voor sourcing & strategie kon ontwikkelen en waar professionele EN persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel staan. In de combinatie van het Traineeship bij YSE en de start als Junior consultant bij KC heb ik al dit bovenstaande kunnen verenigen.

Waar ben je trots op?

Dat ik door de combinatie van mijn nuchtere en avontuurlijke instelling altijd het randje van mijn comfort zone probeer op te zoeken.

 
Waar ligt jouw kracht of wat is jouw expertise?

Ik ben realistisch en resultaatgericht, maar ook vol ambitie en motivatie, waarmee ik geen enkele uitdaging uit de weg ga.

Wat zou jouw droomopdracht/-project/-rol zijn?

Een opdracht waar ik vanaf begin tot eind ben betrokken bij de (out)sourcing van een onderdeel van een organisatie, waarbij rekening moet worden gehouden met alle stakeholders. Een echte die-hard strategy/sourcing consultancy opdracht.

Welk nummer staat bovenaan jouw afspeellijst?

ABBA- Dancing Queen


Waar ben je in het weekend te vinden?

Als ik dat zelf eens wist.. In de stad, op de bank, in de auto, op de fiets, in een restaurant, café of bar, bij mijn vriendinnen, aan het dansen, in de sportschool, op een berg, op de markt, in een zwembad, in de turnhal, op een snowboard, bij mijn familie, in het buitenland…..

Het beste advies dat ik ooit kreeg...

Je kunt alleen tijd verspillen, als je vergeet ervan te genieten.

Blogs