menu

Adres

Joseph Haydnlaan 2a
, 3533 AE Utrecht
, Nederland

Social media

Instagram · LinkedIn

Kirkman Company, Leon Bosma

Leon is Young Professional bij Kirkman Company.

Stuur e-mail Naar LinkedIn

Leon Bosma

Waarom heb je gekozen voor het Kirkman Company traineeship?

Ik krijg er energie van om dingen anders te doen. Met een klein idee of verandering iets groters in gang te zetten. Ik herkende dat in de kernwaarden van Kirkman Company. Tijdens YSE24 leerde ik een aantal Young Professionals van KC kennen, dat bleken ook nog eens heel aardige open mensen.

Waar ben je trots op?

Dat ik tot dusver alle kansen met beide handen aangepakt heb. Of dat nu was bij De Kleine Consultant, bij D66 of het starten van een trainingsbureau.

Waar ligt jouw kracht of wat is jouw expertise?

Ik heb een ondernemende kijk op alles, overal zie ik ruimte voor verbetering. Ik vind het leuk om snel te schakelen en creatieve manieren te bedenken om problemen op te lossen. Het meeste energie krijg ik van het geven van trainingen en workshops.

Als je één week de baas van Kirkman Company zou mogen zijn, wat zou je dan doen?

Een keertje kroketten bij de lunch zou wel lekker zijn. Verder zou ik het cool vinden om meer te doen met elkaars netwerk. Dat wil zeggen wekelijks pitchen van een vraag waar iemand hulp bij zou kunnen gebruiken en daar vervolgens actief hulp uit het netwerk van anderen bij te vragen. Ik denk dat dit voor leuke ondernemende kansen zorgt, zeker binnen de verscheidenheid aan mensen binnen Kirkman Company.

Wat zou jouw droomopdracht zijn?

Een opdracht over de inrichting van structurele metingen rondom klanttevredenheid. Dat zou ik heel graag combineren met een programma rondom cultuurverandering zodat er ook nog ruimte is voor trainingen en coaching.

Welk nummer staat bovenaan jouw afspeellijst?

Gerard Joling – Maak me gek

Het beste advies dat ik ooit kreeg...

Je krijgt geen stress omdat je niet perfect bent, je krijgt stress omdat je perfect wilt zijn.

Blogs: