menu

Adres

Joseph Haydnlaan 2a
, 3533 AE Utrecht
, Nederland

Social media

Instagram · LinkedIn

Kirkman Company, Laura Hendricx

Laura is junior consultant bij Kirkman Company

Stuur e-mail Naar LinkedIn

Laura Hendricx

Waarom heb je gekozen voor het Kirkman Company traineeship?

Ik was op zoek naar een werkplek waar ik veel kon leren over het adviesvak, ik mijn waarden niet thuis hoefde te laten en waar ik al mijn eerdere ervaringen en skills kon inzetten. Kirkman company leek dat te zijn en dat blijkt in reality nog beter te matchen dan ik hoopte. Het YSE traineeship bij Kirkman betekent voor mij frisse, openminded collega's, uitgedaagd worden op opdracht en warme en stevige begeleiding  

Waar ben je trots op?

Ik ben er trots op dat ik een hele diverse groep vrienden heb die me helpen elke keer weer te realiseren dat er meer is dan het YUPpen consultancy leven. Zij zorgen ervoor dat ik het theater ingetrokken wordt, maatschappelijke discussies voer, genoeg praat over eten en drinken en niks, en dat ik mijn eigen creativiteit niet vergeet. 

Waar ligt jouw kracht?

Als je mij in een complex project neerzet kan je verwachten dat ik de structuur ga aanbrengen die nodig is om overzicht en rust te brengen in het team en de taak. 'Alles op zijn plaats en een plaats voor alles' zoals Insights dat zo mooi beschrijft. Als ik dan nog een coachende rol heb voor de individuen in het team en af en toe een tekening mag maken dan heb je mijn grootste kwaliteiten goed benut!

Als je één week de baas van Kirkman Company zou mogen zijn, wat zou je dan doen?

Opruimen! Het gebouw, de drive, alle initiatieven en zelfs de teams herordenen. Ik denk dat we nog veel beter zouden zijn als we onze krachten en middelen nog beter samenpakken en dat dan minstens een jaar vast gaan houden. Ohja, en ik zou ons vermogen anders verdelen over beleggers en fondsen, maar dat is wellicht wat hoog gegrepen....

Wat zou jouw droomopdracht zijn?

Ik heb het idee dat iedere opdracht onverwachtse (positieve én negatieve) kanten heeft. Het lijkt me wel heel erg gaaf om een theater een compleet transitietraject door te helpen, van eerste toekomstdromen tot een hernieuwde organisatie. Als ik daarbij dan projectleider mag zijn ga ik me verdiepen in de businesskant en de cijfers, maar ook aandacht geven aan de reis die medewerkers gevraagd wordt af te leggen en hen begeleiden op de juiste manier. 

Welk nummer staat bovenaan jouw afspeellijst?

Grandma's hands van Gregory Porter met Ben l'Oncle Soul <3 

Waar ben je in het weekend te vinden?

Overal! Maar als het ff kan op zaterdag 3 uur lang ontbijten, krant lezen, muziek luisteren en koffie drinken. 

Het beste advies dat ik ooit kreeg...

'Hell yeah' or 'no'!

Blogs