menu

Adres

Joseph Haydnlaan 2a
, 3533 AE Utrecht
, Nederland

Social media

Instagram · LinkedIn

HR stagiaire, Laura Bargeman

Laura is HR stagiaire bij YSE.

Stuur e-mail Naar LinkedIn

Laura Bargeman

Waarom heb je gekozen voor een stage bij YSE?

Ik vond de sfeer bij YSE meteen heel fijn. Tijdens mijn eerste week schudde ik al 50 handjes en werd bevestigd hoe oprecht geïnteresseerd iedereen in elkaar is. YSE zit vol met ambitieuze, enthousiaste en betrokken mensen en dit maakt het voor mij de perfecte plek om zowel inhoudelijk als persoonlijk veel te leren.

Waar ben je trots op?

Eigenlijk wel hoe mijn leven zich tot nu toe heeft vormgegeven. Ik ben erg blij met alle leuke en fijne mensen om me heen. Ik kan erg trots zijn op wie zij zijn en wat ze hebben bereikt. Daarnaast ben ik erg blij met alle mooie reizen die ik heb mogen maken, en hoe mijn ouders de liefde hiervoor tijdens mijn opvoeding hebben aangewakkerd.  

Als je één week de baas van YSE zou mogen zijn, wat zou je dan doen?

Ik zou dan graag een week lang met zoveel mogelijk verschillende YSE’ers mee willen lopen. Naast veel nieuwe mensen ontmoeten, krijg je dan de kans om een kijkje te nemen bij heel uiteenlopende bedrijven. Daarnaast zou een week vol met gave activiteiten ook niet verkeerd zijn!

Wat zou jouw droomopdracht zijn?

Dat weet ik nog niet zo goed! Ik hoop hier tijdens mijn stage een beter beeld van te krijgen. In ieder geval hoop ik op een opdracht waar ik iedere dag in contact sta met veel mensen, uitgedaagd wordt, en lekker cliché: met veel plezier naartoe ga.

Welk nummer staat bovenaan jouw afspeellijst?

Ik heb eigenlijk elke week een nieuw nummer op repeat, die ik dan draai totdat ik hem niet meer aan kan horen. Keihard meezingen op Abba doet het ook altijd goed!

Waar ben je in het weekend te vinden?

Het liefst ben ik in het weekend omringd door vrienden en familie, met veel gezelligheid, lekker eten en heel veel spelletjes. Andere weekenden vind ik het ook heerlijk om bij mijn ouders te ontsnappen aan de drukte van de week en te genieten van een goede serie of mooi boek.

Het beste advies dat ik ooit kreeg...

Goed is ook goed genoeg!