menu

Adres

Joseph Haydnlaan 2a
, 3533 AE Utrecht
, Nederland

Social media

Instagram · LinkedIn

Trainer, Judith Warmerdam

Judith is trainer bij YSE.

Stuur e-mail Naar LinkedIn

Judith Warmerdam

Wat doe je binnen YSE? 

Voor YSE geef ik de training Jouw Kracht. Deze gaat over jou en hoe je persoonlijk leiderschap kan nemen over jezelf, je opdracht en je loopbaan. We blikken daarvoor terug naar je verleden (wat heeft je gevormd), kijken naar het nu (wat zijn belangrijke waarden voor jou) en naar de toekomst (waar wil je heen).

Voor welke training mogen we je uit je bed bellen en waarom? 

Naast trainingen over persoonlijk leiderschap, geniet ik enorm van het geven van de NLP Practitionersopleiding en van de Speak Up trainingen. Een opleiding verzorgen is toch weer heel anders dan een training. Het curriculum ligt vast en er zit een officiële certificatie bij. Mooi om te doen! En mijn missie om mensen te leren durven zeggen wat ze denken, voelen en vinden, met behoud van de relatie, op het moment van impact, vind ik terug in Speak Up. En in Jouw Kracht. Want echt gaan waar jij voor staat, is super krachtig!

Waar ben je trots op? 

Ik ben trots dat ik in mijn eigen loopbaan steeds meer de keuzes ben gaan maken die echt bij me passen. Ik rolde de financiële dienstverlening in omdat ik goed was met cijfers. Dat ben ik nog steeds. Maar echt leuk vond ik het niet. Mijn vader kwam uit die branche, mijn broer ook. Ik rolde er zo achteraan. Loskomen van andermans verwachtingen en meer mijn eigen verwachtingen nastreven, is wat ik had te leren. En nu doe ik wat ik leuk vind en goed in ben, trainingen geven!

Hoe vind je het om voor YSE te trainen?

Ik vind het super waardevol om voor YSE te trainen. Om een paar redenen. De doelgroep is heel leergierig, ook kritisch, en vol energie. Dat is fijn werken. Daarnaast stimuleert YSE ook echt ondernemerschap en staan ze voor kwaliteit en vernieuwing. Dat past goed bij mij. Streven naar de beste trainer op het thema van de training. Daar houd ik van!

Waar ligt jouw kracht of wat is jouw expertise?

Mijn kracht ligt in het feit dat ik altijd een groot potentieel zie in mijn deelnemers en er alles aan doe om dat naar boven te halen zodat ze het in de praktijk kunnen inzetten. Praktisch maken vinden ik heel erg belangrijk. Na mijn training kan je de volgende dag er altijd iets meteen uit toepassen.

En ik ben een specialist. Dat betekent dat ik graag de diepte inga op een onderwerp. Jouw Kracht, NLP en Speak Up, daar ben ik expert in. In andere trainingen zijn anderen weer beter.

Wat vind je het leukst aan trainen voor YSE?

Ik train al behoorlijk wat jaren voor YSE. Het allerleukste vind ik dat ik onderdeel mag zijn van een groep mensen die enthousiast met hun vak bezig is, hart heeft voor persoonlijke ontwikkeling en elkaar daadwerkelijk helpt om beter te worden.