menu

Adres

Joseph Haydnlaan 2a
, 3533 AE Utrecht
, Nederland

Social media

Instagram · LinkedIn

Senior consultant, Jeroen van Zelst

Stuur e-mail Naar LinkedIn

Jeroen van Zelst

Wat doe je binnen YSE:Transform?

Sinds maart 2019 ben ik senior consultant bij YSE Transform. Dit betekent dat ik mij bezig houd met de werving en selectie van leiders die bewezen hebben dat zij vorm en inhoud kunnen geven aan transformatie van complexe organisaties. Hierdoor kom ik op dagelijkse basis in contact met inspirerende professionals en organisaties met uitdagende vraagstukken, waar ik veel plezier aan beleef!

Maar, wat houdt dat dan écht in?

Goede vraag! Iedere dag werk ik aan het uitbouwen van ons netwerk van leiders die hun kwaliteiten hebben bewezen in transformatieprocessen binnen complexe organisaties. Dit doe ik veelal door persoonlijke introducties vanuit dat netwerk. Hierbij werk ik nauw samen met partners uit het ecosysteem van Powered by Meaning. Daarnaast werk ik met de klanten van YSE:transform aan het scherp stellen van de profielen van de leiders waar zij naar op zoek zijn, zodat zo scherp mogelijk wordt over welke kwaliteiten een leider moet beschikken om met succes transformatie door te kunnen voeren binnen de klantorganisatie.

Wat zou je nog met YSE:Transform willen bereiken?

Bekend staan als de "go-to partner" voor leiders van transformatie in Nederland. Ik verheug me erop om de komende jaren nog veel meer organisaties te helpen met het vinden van de passende leiders voor de processen waar zij doorheen gaan. En om hierin als organisatie continu onszelf ook te blijven ontwikkelen door de dingen die we doen nog gaver en vernieuwender te doen.

Waarvoor kunnen mensen contact met je opnemen?

Mail of bel me gerust met vragen over passende kandidaten voor transformatieprocessen, of voor uitdagende posities binnen complexe organisaties.