menu

Adres

Joseph Haydnlaan 2a
, 3533 AE Utrecht
, Nederland

Social media

Instagram · LinkedIn

Kirkman Company, Jeanice Boerland

Jeanice is Young Professional bij Kirkman Company.

Stuur e-mail

Waarom heb je gekozen voor het KC  traineeship?

Het gevoel dat KC mij gaf heeft mij over de streep getrokken: informeel, gezellig en creatief. Daarnaast vond ik het een groot pluspunt dat je met senior consultants kan samenwerken en dus veel van ze kunt leren. En dat terwijl je tegelijkertijd een traineeship bij YSE volgt en werkt aan je eigen ontwikkeling: win win!

Waar ben je trots op?

In ben er trots op dat ik mijn droom heb nagejaagd en een half jaar in New York heb gewoond. Hier liep ik stage bij de Permanente Vertegenwoordiging van Nederland voor de Verenigde Naties en heb ik veel geleerd, bijzondere vergaderingen bijgewoond en vooral een hele gave tijd gehad!

Waar ligt jouw kracht of wat is jouw expertise?

Mijn kracht ligt in mijn positieve houding en energie! Hiermee weet ik anderen te motiveren om samen ons doel te bereiken.

Wat zou jouw droomopdracht zijn?

Mijn droomopdracht zou in een politieke of beleidsmatige omgeving zijn waardoor ik met mijn werk een maatschappelijke bijdrage lever. Verder wil ik uitgedaagd worden, een enthousiast team om me heen hebben, en zin hebben om elke dag naar m’n werk te gaan!

Welk nummer staat bovenaan jouw afspeellijst?

I want it that way – Backstreet Boys. Foute hitjes blijven m’n favorites.

Waar ben je in het weekend te vinden?

In mijn bed! En als ik eenmaal opgestaan ben vind ik het lekker om buiten te wandelen en dit af te wisselen met koffie drinken op leuke plekjes, drankjes doen in kroegjes, en lekker eten.

Het beste advies dat ik ooit kreeg...

Niet denken, maar doen! Niet te veel in het voren denken en je druk maken, maar het ‘doen!’ op het moment dat het nodig is.

Blogs