menu

Adres

Joseph Haydnlaan 2a
, 3533 AE Utrecht
, Nederland

Social media

Instagram · LinkedIn

HR-support, Inge Barendregt

Inge is onze HR-support..

Stuur e-mail

Waarom heb je gekozen voor deze functie?

Ik heb gekozen om na een stage en bijbaan bij YSE aan de slag te gaan als HR medewerker omdat er bij YSE veel ruimte is voor feedback en persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast werk je samen met veel jonge, betrokken mensen. Dat zorgt voor een gezellige sfeer op het kantoor in Utrecht!

Hoe ziet jouw werkdag bij YSE er uit?

Ik begin mijn dag met het beantwoorden van mijn mails en vervolgens ga ik aan de slag met het inplannen van trainingen. Veel contact met de trainers, passen en meten met de agenda’s en zorgen dat het trainingsprogramma voor de YSEers soepel verloopt.
Naast het regelen van trainingen houd ik me bezig met andere HR gerelateerde zaken en pak ik de organisatie van evenementen op, altijd iets te doen bij YSE! 

Wat is er zo leuk aan wat jij bij YSE doet?

Bij YSE kun je vandaag iets bedenken en daar morgen mee aan de slag. Dit geeft mij enorm veel energie om mijn eigen werk telkens beter aan te pakken. Ook merk ik dat veranderingen in de organisatie en daarbuiten invloed hebben op het werk dat ik doe. Zo ben ik steeds aan het inspelen op de nieuwste ontwikkelingen én zie ik hoe de organisatie telkens meebeweegt om relevant te blijven voor zowel bedrijven als studenten en starters.

Wat wil je later worden?

Haha dat is een lastige! Tien jaar geleden was mijn antwoord zonder twijfel ‘boswachter’. Ik was een echt natuurmeisje dus een ‘eigen’ bos was mijn grote droom. Tien jaar later is het lastiger om net zo stellig te zijn in mijn antwoord. Eigenlijk zie ik mijzelf overal wel werken, zolang ik het idee krijg dat ik iets kan bijdragen en er mensen om me heen zijn die me helpen inzien hoe ik zelf kan ontwikkelen. Boswachter gaat het waarschijnlijk niet worden, maar ik sluit niets uit..