menu

Adres

Joseph Haydnlaan 2a
, 3533 AE Utrecht
, Nederland

Social media

Instagram · LinkedIn

Smurfit Kappa, Evelien Mallee

Evelien is Young Professional in het Smurfit Kappa Benelux traineeship.

Stuur e-mail Naar LinkedIn

Evelien Mallee

Waarom heb je gekozen voor het traineeship van Smurfit Kappa?

Tijdens het afronden van mijn Master Strategic Management ben ik na gaan denken over welke aspecten ik belangrijk vind in een eerste baan. Bijvoorbeeld de mogelijkheid verder te leren en jezelf te ontwikkelen, maar ook het werken voor een duurzaam en maatschappelijk verantwoord bedrijf definieerde ik als belangrijk. Dit sloot heel erg goed aan bij de Smurfit Kappa en daarmee bij het Management Traineeship.

Waar ben je trots op?

Ik ben trots op mijn doorzettingsvermogen en de wil om hard te werken, welke er onder andere voor hebben gezorgd dat ik ben aangenomen voor het traineeship van Smurfit Kappa!

Waar ligt jouw kracht?

Mensen in mijn omgeving zeggen altijd dat ik heel veel doorzettingsvermogen heb. Verder denk ik dat mijn kracht nog meer ligt in het oplossingsgericht aanpakken van problemen en het motiveren van mensen.

Wat zou jouw droomopdracht zijn?

Mijn droomopdracht zou zijn om een team aan te sturen en op deze manier mijn management skills te testen.

Welk nummer staat bovenaan jouw afspeellijst?

Dat durf ik uit mijn hoofd niet te zeggen, maar waarschijnlijk een fout hitje uit de Top 40. Dat zijn mijn stiekeme guilty pleasures, haha!

Waar ben je in het weekend te vinden?

In een roeiboot op de Rotte! En verder op een terras of in een kroeg op de Witte de Withstraat in Rotterdam.

Het beste advies dat ik ooit kreeg…

Elke tegenslag die je krijgt, ondanks dat dat natuurlijk nooit leuk is, is wel een leermoment voor jezelf. Grijp dit dan ook aan als leermoment en ga hier mee aan de slag. De volgende keer dat je eenzelfde uitdaging krijgt weet je hier beter mee om te gaan.