menu

Adres

Joseph Haydnlaan 2a
, 3533 AE Utrecht
, Nederland

Social media

Instagram · LinkedIn

Public, Esra Hageman

Esra is Young Professional in ons Public traineeship.

Stuur e-mail Naar LinkedIn

Esra Hageman

Waarom heb je gekozen voor het Public traineeship?

Ik wil dat mijn werk op een of andere manier bijdraagt aan een betere wereld. Daarom zie ik mij later voor een organisatie werken, die impact maakt. Maar welke organisatie, in wat voor rol en op welke manier? Dat weet ik nog niet! Daarom voel ik me bij YSE precies op mijn plek. Hier heb ik de perfecte mogelijkheid om in allerlei publieke organisaties en projecten een kijkje te nemen, te ontdekken waar ik goed pas en mijn talenten verder te ontwikkelen.

Waar ben je trots op?

Op mijn twee zusjes die het supergoed doen als beginnend docenten Gym en Beeldend. Ze krijgen klassen vol moeilijke pubers voor hun kiezen en dealen daar met humor en inlevingsvermogen met allerlei gekke situaties. Ik doe het ze niet na!

Waar ligt jouw kracht?

Mijn grootste kracht, en soms ook een beetje mijn zwakte, is mijn energie. Ik oog misschien onrustig, maar ik ben vooral heel enthousiast en vol zin om dingen aan te pakken. Hiermee floreer ik in stressvolle situaties en komt mijn 'getting things done' mentaliteit altijd het best tot zijn recht.

Als je één week de baas van Public groep zou mogen zijn, wat zou je dan doen?

Als ik het een week helemaal alleen voor het zeggen zou hebben binnen mijn Public-groepje, zou ik méér contactmomenten plannen. Bijvoorbeeld maandelijks een soort diner-rouler (maar dan steeds lunchen op iemands opdracht) waarbij we als Public collega's nog meer van elkaar horen en leren over de verschillende opdrachten en uitdagingen die daarbij horen.

Wat zou jouw droomopdracht/-project/-rol zijn?

Ik ga 'aan' van drukke, chaotische situaties, waar ik met een team keihard kan werken om impact te maken, liefst met een flinke deadline! Als ik dan ook nog werk met leuke, inspirerende collega's, waar ik van kan leren, en het onderwerp bevindt zich in het sociaal, maatschappelijk domein, is het helemaal fantastisch!

Welk nummer staat bovenaan jouw afspeellijst?

Paolo Nutini - Iron Sky

Waar ben je in het weekend te vinden?

Op een festival, feestend, dinerend of op avontuur met vrienden in Nijmegen, Amsterdam, Rotterdam, ezels knuffelend bij mijn ouders, in het bos voor een flinke wandeling met honden, en (helaas) heel vaak in de trein naar een van deze activiteiten op weg.

Het beste advies dat ik ooit kreeg...

"Esra, het is simpel: Oppakken. Vasthouden."

Mijn vader riep het geërgerd toen ik, motorisch ietwat ongecontroleerd, wéér een glas liet vallen. Toch merk ik dat het me vaak helpt relativeren. Als je moeilijke taken in je hoofd reduceert tot hun kern, vallen ze vaak best mee.

Blogs