menu

Adres

Joseph Haydnlaan 2a
, 3533 AE Utrecht
, Nederland

Social media

Instagram · LinkedIn

Talent Manager, Eltjo Benedick

Eltjo is talent manager bij YSE.

Stuur e-mail

Wat doe je binnen YSE?

Met YSE-ers werk ik aan het ontwikkelen van hun talent en het succesvol uitvoeren van projecten bij klanten. In verschillende werkvormen bespreken we één op één wat de YSE-er kan, wat nog te ontwikkelen valt en wat hij of zij graag wil doen om een onvergetelijk leerzame ervaring op te doen gedurende het traineeship.

Maar, wat houdt dat dan écht in?

Activiteiten in mijn werkweek zijn:

  • Het voeren van een coachingsgesprek met een YSE-er over haar ontwikkelplan
  • Ik heb verder een opdrachtbespreking van een YSE-er die bij de RDW een communicatieplan schrijft voor een internationaal samenwerkingsverband binnen Europa.
  • Er staat ook nog een project intake bij ABN Amro op het programma met een YSE-er die helpt bij uitvoering van de Digital Banking strategie.
  • Ik heb een Talent Area overleg met team Public voor de verdere ontwikkeling van hun propositie.
  • Ik voer een loopbaan coachingsgesprek met een YSE-er die bijna uitstroomt uit het programma.

Waar ben je trots op?

Jules, mijn zoontje! En op de waanzinnig leuke klanten die met YSE werken. Oh, en ook op wat YSE aan mogelijkheden biedt om je écht te ontplooien

Wat zou je nog met/voor YSE willen bereiken?

Met team Public aan nieuwe klanten laten zien hoe leuk het is om met YSE te werken. En om meer mensen te betrekken bij de ontwikkelkansen die YSE biedt, omdat het te mooi is om niet te delen.

Waarvoor kunnen mensen contact met je opnemen?

Je kan contact opnemen met vraagstukken over talent management, coaching van (young) professionals en met vraagstukken over Burnout bij de Generatie Y.

Blogs