menu

Adres

Joseph Haydnlaan 2a
, 3533 AE Utrecht
, Nederland

Social media

Instagram · LinkedIn

Digital, David Lo Dico

David is Young Professional in ons Digital Traineeship.

Stuur e-mail Naar LinkedIn

David Lo Dico

Waarom heb je gekozen voor het Digital traineeship?

Als ik aan de toekomst denk, dan denk ik aan een digitale toekomst. Ik wil enorm graag aan de voorgrond van veranderingen staan en mijn eigen steentje daaraan bijdragen. Binnen YSE en de Digital Traineeship zal ik veel verschillende organisaties zien en van dichtbij ervaren wat zij precies doen. Ik hoop hier een project te vinden waar ik mijzelf erg goed in vind passen.

Maar veranderen doe je niet alleen. Ik was opzoek naar een organisatie met gemotiveerde en open collega’s. Zodra ik de eerste keer bij YSE binnenliep, wist ik dat ik daar op de goede plek zat.

Waar ben je trots op?

Ik ben trots op mijn eindeloze drive om mij te blijven ontwikkelen en nieuwe dingen te ervaren. Wanneer ik iets in mijn hoofd heb, dan zal ik dat altijd weten uit te voeren. Hoe lastig dat soms ook kan zijn! Zo heb ik bijvoorbeeld na 13 jaar hard te hebben getraind mijn zwarte band in karate behaald en heb ik met mijn eigen onderneming veel succes behaald en daarvan veel geleerd.

Waar ligt jouw kracht of wat is jouw expertise?

Mijn grootste kracht is dat ik in elke situatie in mogelijkheden denk. Wat kunnen we doen om doelen te bereiken? Obstakels zijn er voor mij om overwonnen te worden en ik werk dan ook hard om dit te doen.

Wat zou jouw droomopdracht/-project/-rol zijn?

Ik ben erg geïnteresseerd in de mogelijkheden die ontstaan wanneer nieuwe technologieën zich mengen. Ik volg al erg lang met veel belangstelling IOTA. Zijn slagen er naar mijn idee erg goed in om Internet of Things te combineren met de principes van de Blockchain. Ik zou graag met hen nadenken over mogelijk praktische toepassingen van hun technologie, bijvoorbeeld in de energiesector!

Welk nummer staat bovenaan jouw afspeellijst?

Poeh.. Ik luister enorm veel muziek. Letterlijk van het moment dat ik opsta tot ik weer naar bed ga! Ik luister de laatste tijd veel muziek van J. Cole. Ik vind de teksten van zijn muziek erg mooi en inspirerend. Vooral Love Yourz is top! Maar vraag je me dit volgende week, dan geef ik waarschijnlijk een ander antwoord.

Tip: kijk eens naar Tiny Desk Concerts van NPR op Youtube! Een hele verzameling van geweldige artiesten waar je anders nooit bij terecht zou komen.

Het beste advies dat ik ooit kreeg...

Het is super cliché, maar de spreuk “You win some, you learn some” is voor mij erg belangrijk. Als je op zou een manier naar fouten kan kijken, dan groei je als persoon enorm denk ik.

Blogs