menu

Adres

Joseph Haydnlaan 2a
, 3533 AE Utrecht
, Nederland

Social media

Instagram · LinkedIn

Kirkman Company, Daan Schuiveling

Daan is Young Professional bij Kirkman Company.

Stuur e-mail Naar LinkedIn

Daan Schuiveling

Waarom heb je gekozen voor het Kirkman Company traineeship?

Ik wilde al een lange tijd consultant worden. Van de verschillende consultancy kantoren sprak Kirkman Company mij het meeste aan. De grootte van het bedrijf, de variërende opdrachten die we doen (zowel publiek als privaat) en de visie op veranderen sluit aan bij wat ik zoek in een werkgever.

Waar ben je trots op?

Waar ik het meeste trots op ben is mijn doorzettingsvermogen. Ik ben namelijk begonnen op het vmbo-t en heb afgelopen zomer mijn masterdiploma in ontvangst genomen. Ik ben erachter gekomen dat je ver kan komen als je hard werkt.

Waar ligt jouw kracht?

Mijn grootste kracht is dat ik snel connect met andere mensen. Zij voelen zich gauw op hun gemak en door goed te luisteren en de juiste vragen te stellen kom ik erachter hoe de vork in steel zit.

Als je één week de baas van Kirkman Company zou mogen zijn, wat zou je dan doen?

Ik zou een samenwerkingsdag organiseren, waar consultants die op de bank zitten andere consultants kunnen assisteren. Via deze manier kan kennis gedeeld worden en kunnen nieuwe ideeën ontstaan. Immers; een frisse blik op je werk is veel waard.

Wat zou jouw droomopdracht zijn?

Mijn droomopdracht zou een uitdagende sourcingklus zijn. Waar we vooraf kijken wat er moet gebeuren, een plan maken en die vervolgens uitvoeren. Hierbij lijkt mij het heel gaaf om de diverse stakeholders te begeleiden om de transformatie succesvol te laten verlopen. Een combinatie van de boven- en onderstroom!

Welk nummer staat bovenaan jouw afspeellijst?

Another life – Kano

Waar ben je in het weekend te vinden?

Elk weekend is dit weer anders, maar als ik mijn ideale zaterdag zou beschrijven is die als volgt: Ontbijt met een croissant en de krant, daarna het centrum van Utrecht in om te lunchen en wat spulletjes te kopen. Vervolgens zou ik een paar uur in de keuken staan om uitgebreid te koken en de avond afsluiten met bordspelletjes in de kroeg.

Het beste advies dat ik ooit kreeg...

Je moet niet denken in problemen maar oplossingen

Blogs