menu

Adres

Joseph Haydnlaan 2a
, 3533 AE Utrecht
, Nederland

Social media

Instagram · LinkedIn

Projects, Charlotte van Leeuwen

Charlotte is young professional in ons Projects traineeship

Stuur e-mail Naar LinkedIn

Charlotte van Leeuwen

Waarom heb je gekozen voor het Projects traineeship?

Bij YSE krijg ik de mogelijkheid om totaal verschillende bedrijven van binnen te zien, ik kan verschillende rollen vervullen en daarbij ook mijzelf persoonlijk en professioneel ontwikkelen: een perfecte start van mijn carrière. Daarnaast spreekt de sfeer bij YSE mij heel erg aan met een hele gezellige ambitieuze groep mensen. 

Waar ben je trots op?

Tijdens mijn masterscriptie heb ik in een korte tijd diverse mensen gesproken bij totaal verschillende bedrijven. Doordat ik makkelijk contact maak heb ik snel het vertrouwen gewonnen van mensen op verschillende niveaus wat zorgde dat ik mijn masterscriptie goed heb afgerond. Ook ben ik trots op mijn passie voor koken & catering en mijn reis naar Kenia en Tanzania afgelopen zomer.

Waar ligt jouw kracht?

Ik ben een betrokken en nieuwsgierig persoon die graag in contact staat met mensen. Ook ben ik doelgericht en weet ik mensen mee te nemen met mijn positieve en energieke houding. Ik werk graag samen op een luchtige manier zonder de essentie te verliezen. 

Als je één week de baas van YSE zou mogen zijn, wat zou je dan doen?

Als ik één week de baas zou zijn van YSE zou ik met veel YSE’ers mee willen lopen, kijken wat precies hun taken op opdrachten zijn en wat zij allemaal op opdracht meemaken. Ook zou ik graag een dag met z’n allen willen organiseren met leuke activiteiten: gezellig en goed voor de teambuilding!

Wat zou jouw droomopdracht zijn?

Mijn droomopdracht zou een project zijn waarbij ik van het begin tot het eind mee kan draaien, waarbij ik echt iets belangrijks en moois neer kan zetten met een product waar ik achter sta. Daarbij hoop ik ook met leuke en gezellige mensen samen te werken.

Welk nummer staat bovenaan jouw afspeellijst?

Acda & de Munnik – Het regent zonnestralen

Waar ben je in het weekend te vinden?

Vrijdagavond ben ik vaak in de kroeg te vinden, en dan het liefste in een hele foute Hollandse tent. Verder ga ik graag naar een horecagroothandel om vervolgens uitgebreid te koken voor vrienden en familie. Als het mooi weer is ben ik ook nog aan het wielrennen met mijn nieuwe wielrenfiets.

Het beste advies dat ik ooit kreeg...

Cliché, maar toch echt goed advies: blijf jezelf en volg je passie

Blog