menu

Adres

Joseph Haydnlaan 2a
, 3533 AE Utrecht
, Nederland

Social media

Instagram · LinkedIn

Werkstudent, Arie de Wit

Arie is werkstudent bij het dagelijks bestuur van YSE.

Stuur e-mail Naar LinkedIn

Arie de Wit

Waarom heb je gekozen voor YSE?

In mijn sollicitatiegesprek vroeg naar de sfeer bij YSE: “Klopt het echt dat die zo goed is, of zie je dat alleen aan de buitenkant?’. Stefanie zat tegenover me en twijfelde uiteraard geen moment om te zeggen dat de sfeer inderdaad echt zo goed is. Waar dat dan in zit? Ten eerste in de werkomgeving: heel inspirerend om in een Urban Jungle te werken. Ten tweede in jonge gedreven mensen om je heen: continu op zoek om iets nuttigs te doen, dat het beste doen en dan nog meer te doen. Ten derde in de begeleiding: Ik word altijd uitgedaagd om te reflecteren op mezelf, en iedereen staat open om feedback te krijgen! En tot slot uiteraard in de leuke activiteiten: van een ‘gewone’ vrijdagborrel tot teamuitjes, wintersport (als Corona niet toeslaat) en YSEtival, dat wilde ik meemaken!

Daarom is dit een ideale plek voor mij om twee dagen serieus werk te doen naast mijn 3 dagen studie.

Waar ben je trots op?

Ik ben niet bang voor uitdagingen, maar als ze dan starten blijkt het door een te positieve insteek toch meer moeite te kosten dan ingeschat, de ontlading is des te groter dat het dan toch lukt! Op zo’n moment ben ik trots. Bijvoorbeeld het lopen van de Zeeuwse Kustmarathon. Maar natuurlijk ook het afronden van mijn master Organisaties, Verandering en Management en het volgen van mijn Theologiemaster.

Waar ligt jouw kracht?

Verbinden. Ik houd enorm van mensen, hoe vaag dat ook klinkt heb ik mensen om me heen nodig om te bloeien en probeer ik andere mensen te laten bloeien. Door goed te luisteren of te helpen waar mogelijk.

Waar ben je in het weekend te vinden?

In de stad krantjes lezen met een goede kop koffie of thuis borrelen en uitgebreid eten met vrienden. Zondag in de kerk en daarna lekker lunchen, vrienden, (schoon)familie of buiten (!) sporten.

Het beste advies dat ik ooit kreeg...

Durf te vragen…

Blogs: