menu

Programmamanager Incompany en Trainer, Kim Verwijmeren

Kim is Programmamanager Incompany bij YSE.

Stuur e-mail Naar LinkedIn

Kim Verwijmeren

Wat doe je binnen YSE?

Ik ben verantwoordelijk voor het ontwerpen en uitvoeren van ontwikkelprogramma's bij onze klanten. 

Maar, wat houdt dat dan écht in?

Als Programmamanager Incompany ben ik verantwoordelijk voor het begeleiden van onze klanten bij hun vraagstukken. Dit kunnen vragen zijn op het gebied van leiderschapsontwikkeling, het aantrekken van nieuwe, jonge mensen of het ontwikkelen van mensen richting een bepaalde rol of functie. Specifiek richt ik me hierbij op vraagstukken die betrekking hebben op medewerkers met 0 - 5 jaar werkervaring. Verder ben ik in onze ontwikkelprogramma's ook het aanspreekpunt voor deelnemers. Ik ben namelijk één van onze trainers. De combinatie tussen het ontwerpen van een programma, het maken van trainingen en het daadwerkelijk aan de slag gaan met trainen (en ervaren hoe iets in de praktijk uitpakt en wat dit oplevert) is super leuk en waardevol.   

Waar ben je trots op?

Dat klanten, of kandidaten, kiezen voor ons ontwikkelprogramma omdat ze onze persoonlijke aanpak zo fijn vinden! Dat is het grootste compliment dat je aan mij kan geven :-) 

Privé ben ik trots op mijn keuze om de advocatuur te verlaten. Al vanaf dat ik zes jaar oud was wilde ik advocaat worden. Toen ik ook écht advocaat was, kwam ik erachter dat ik van dat werk niet gelukkig werd. Het was een hele moeilijke keuze om mijn toga aan de wilgen te hangen, maar de beste keuze die ik kon maken. Ik ben heel trots dat ik het aangedurfd heb om mijn advocatenbaan op te zeggen voor iets onbekends, namelijk verhuizen naar Oostenrijk! Om vervolgens binnen een paar maanden mijn berg te verlaten en weer naar Nederland te verhuizen om te gaan starten in het LUMC en mezelf zo door te ontwikkelen naar de learning & development-praktijk.

Wat zou je nog met/voor YSE willen bereiken?

Oei, dat is een lastige vraag. We hebben de afgelopen drie jaar een hele mooie groei doorgemaakt. Ik zou het nog heel tof vinden om iets in de advocatuur te kunnen betekenen, vanuit mijn persoonlijke ervaring. 

Waarvoor kunnen mensen contact met je opnemen?

Natuurlijk om te weten hoe het is om bij of met YSE te werken. Verder mag je mij altijd contacten voor vragen over onze ontwikkelprogramma's, onboardingstrajecten of het geven van een training.

Kunnen we je helpen?

Wij nemen contact met je op