menu

HR adviseur en Talent Manager, Ebba Roessingh

Ebba Roessingh is HR adviseur en talentmanager bij YSE.

Stuur e-mail Naar LinkedIn

Ebba Roessingh

Wat doe je binnen YSE?

Ik ben HR en Talent Manager sinds december 2012. Dit betekent dat ik mij bezig houd met de werving en selectie van onze Young Professionals, het trainings- en opleidingsprogramma, verschillende HR projecten en peoplemanagement van YSE Young Professionals. Een hele afwisselende rol; ik geniet er van dat geen dag hetzelfde is.

Maar, wat houdt dat dan écht in?

Goede vraag! Eén dagdeel per week voer ik sollicitatiegesprekken voor onze verschillende traineeships. En minimaal één keer per maand organiseer ik een selectiedag, dit is de laatste sollicitatieronde voor de kandidaten. Vaak voer ik op vrijdag peoplemanagementgesprekken met YSE-ers die ik begeleid in hun persoonlijke ontwikkeling. Vaak geef ik ook trainingen aan onze YSE-ers of studenten. Onze feedbacktraining heb ik bijvoorbeeld samen met een YSE-er ontwikkeld en vind ik erg leuk om te geven. Geregeld overleg ik met 2DaysMood (onze online tool waarmee we het werkgeluk van onze YSE-ers en management team meten) over de trends die ik zie in het werkgeluk.

Dit is een kleine greep uit de dingen waar ik me mee bezig houd en geeft je hoop ik een beetje een beeld van mijn werkzaamheden.

Waar ben je trots op?

Ik ben mega trots op mijn twee vrolijke zoontjes Marnix en Philip. Daarnaast ben ik ontzettend blij en trots dat ik bij YSE mag werken. Een organisatie met gedreven, enthousiaste, positieve en oprecht geinteresseerde mensen, zorgt er bij mij voor dat ik met plezier en passie werk. 

Wat zou je nog met YSE willen bereiken?

Ik verheug me erop om de komende jaren nog veel meer talenten te helpen bij hun ontwikkeling. En om hierin als organisatie continu onszelf ook te blijven ontwikkelen door de dingen die we doen nog gaver en vernieuwender te doen.

Waarvoor kunnen mensen contact met je opnemen?

Mail of bel me gerust met vragen over onze traineeships en ons trainings- en opleidingsprogramma.

Blogs

Kunnen we je helpen?

Wij nemen contact met je op