menu

Managing Partner, Simon Klop

Simon is partner bij YSE.

Stuur e-mail Naar LinkedIn

Simon Klop

Wat doe je binnen YSE?

Goeie vraag... Eigenlijk best veel verschillende dingen. Samen met Stefanie, Martijn en Michel vormen we het Dagelijks Bestuur van YSE. Daar binnen ben ik onder andere verantwoordelijk voor ons interne team van collega's, eindverantwoordelijk voor al onze incompany traineeships, werving & selectie en alles rondom training & coaching. 

Maar, wat houdt dat dan écht in?

Van alles dus... En dat vind ik te gek. Op maandag de weekstart met het recruitment team, ons overleg met het Dagelijks Bestuur, coachingsgesprekken met onze teamleden en werken aan de kickoff van een nieuwe groep trainees die gaan starten. De andere dagen ben ik veel onderweg naar bestaande en nieuwe klanten om te kijken wat voor mooie opdrachten we nog meer kunnen doen. Daarna een voorstel maken voor een nieuw incompany traject maken, tussendoor met Kim werken aan de ontwikkeling van een nieuw trainingsprogramma en samen met Stefanie aan de slag om onze interne processen te optimaliseren.

Rond 17u race ik vaak naar huis, zodat ik samen met mijn vrouw Kim en onze zoontjes Jesse en Faber kan eten en de jongens ook op bed kan leggen. 's Avonds wat mail wegwerken, nog laatste voorbereidingen voor de dag erna en even sporten.

Waar ben je trots op?

Dat ik als YSE-er van (bijna) het eerste uur de gehele ontwikkeling van YSE als bedrijf mede heb mogen mogelijk maken. Apetrots op het team dat we hebben en de mensen die bij ons werken. En ik ben trots dat we inmiddels al honderden mensen een leuke baan en mooie start van hun carriere hebben weten te geven. Dat geeft enorm veel voldoening.

Wat zou je nog met/voor YSE willen bereiken?

Ik gun nog veel meer mensen een vlammend begin van hun werkende leven. Daarnaast gun ik het nog veel meer bedrijven om te profiteren van het samenwerken met jonge, ambitieuze en talentvolle mensen. Maar ik denk ook dat we nog veel meer kunnen doen voor de andere, meer ervaren, werkende generaties. Ons werk is gelukkig nog lang niet klaar!

Waarvoor kunnen mensen contact met je opnemen?

Van alles dus...

Blogs:

Wat betekent de naam YSE?

 

Kunnen we je helpen?

Wij nemen contact met je op