menu

Digital, Pascalle van Dorst

Pascalle is een Digital Marketing werkstudent bij YSE.

Stuur e-mail Naar LinkedIn

Pascalle van Dorst

Waarom heb je gekozen voor een baan als digital marketing werkstudent?

Ik was al een tijdje op zoek naar een nieuwe uitdaging en ik zag een vacature van YSE voorbij komen. De diversiteit van het werk sprak me enorm aan en ook het bedrijf zelf was volgens mij iets wat enorm goed bij me paste. Ik ben nog steeds blij met mijn keuze.

Wat doe je in jouw rol?

Binnen mijn rol hou ik me bezig met alles wat YSE online communiceert. Ik focus me op het bedenken, beheren en ontwikkelen van Social Media content voor onder anderen Instagram en LinkedIn. Daarnaast zet ik af en toe ook nog digital marketing campagnes of andere losse project op.

Waar ben je trots op?

Ik ben trots op mijn doorzettingsvermogen en out of the box denken. Als ik ergens aan begin, probeer ik er altijd het beste van te maken ook als ik hiervoor buiten de lijntjes moet tekenen.

Waar ligt jouw kracht?

 Mijn kracht ligt bij mijn compassie. Ik probeer me altijd in te leven in een ander en weet goed te achterhalen wat iemand dwarszit en hou we dit kunnen oplossen.

Als je één week de baas van YSE zou mogen zijn, wat zou je dan doen?

Ik zou proberen om meer samenwerkingen aan te gaan met andere bedrijven binnen Utrecht. Ik geloof in de potentie van lokale bedrijven.

Wat zou jouw droomopdracht/-project/-rol zijn?

Ik zou het enorm gaaf vinden om in de toekomst de rol van een projectleider op me te nemen. Niets lijkt me waardevoller dan te zien hoe ik samen met een team een project van 0 tot 100 weet te brengen

Welk nummer staat bovenaan jouw afspeellijst?

 Het verschilt enorm! Het ligt een beetje aan mijn stemming. Maar vaak is het toch wel iets van David Bowie of Queen. En voor een recentere band ben ik een groot fan van Balthazar.

Waar ben je in het weekend te vinden?

Meestal in een cafeetje met wat vriendinnen of iets creatiefs aan het doen thuis.

Het beste advies dat ik ooit kreeg...

Wat er ook gebeurt, laat het gebeuren!

Kunnen we je helpen?

Wij nemen contact met je op