menu

Public, Mick Rooth

Mick is Interim Public Young Professional bij YSE.

Stuur e-mail Naar LinkedIn

Mick Rooth

Wat doe je in jouw rol?

Ik werk momenteel in het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis. Hier werken we aan een innovatieprogramma 'Digital Oncology'. We zetten een nieuwe data infrastructuur neer, wat ervoor zorgt dat alle data samenkomt in één systeem. Deze data wordt vervolgens gebruikt om 'machine learning' toepassingen te ontwikkelen. Dit zal bijdragen aan betere behandelingen en meer efficiëntie in de oncologie.
Ik ben programma ondersteuner en heb hier een coördinerende rol. Ik moet zorgen dat het programma soepel verloopt en dat de artsen, de onderzoekers, het bestuur, de IT organisatie en de machine learning experts nauw betrokken blijven.

Waar ben je trots op?

Ik had een comfortabele baan, maar heb een sprong in het diepe genomen omdat ik graag meer maatschappelijke impact wilde maken met mijn werk. Dit was best spannend, omdat ik nog geen idee had wat dit zou brengen. Ik ben trots en blij dat ik deze stap heb genomen en ben heel goed opgevangen bij YSE.

Waar ligt jouw kracht?

Ik ben vaak erg enthousiast, en het lukt mij goed om mensen hierin mee te trekken. Mensen het prettig om samen te werken en krijg ik snel alle neuzen dezelfde kant op.

Als je één week de baas van YSE zou mogen zijn, wat zou je dan doen?

Waarschijnlijk zou ik direct een stukje kantoorruimte opofferen om er sport/spel faciliteiten neer te zetten. In de pauze een potje tafeltennis vind ik heerlijk en het houdt me lekker scherp.

Wat zou jouw droomopdracht zijn?

Lastig, want ik ben bij YSE gaan werken om erachter te komen wat mijn droomopdracht is. Een droomopdracht is voor mij een opdracht waar werkzaamheden divers zijn, je constant wordt uitgedaagd, waar je een maatschappelijke impact kan maken en het liefst innovatief bezig kan zijn. Momenteel zit ik heel erg goed, want mijn huidige opdracht voldoet aan alle vier de wensen.

Welk nummer staat bovenaan jouw afspeellijst?

Mijn muzieksmaak is heel erg divers, dus dit is bijna niet te beantwoorden. Meestal zet ik aan het begin van de dag Sublime op. Ontbijten en een koffietje met 'fresh jazzy sounds' op de achtergrond kan ik wel van genieten.

Waar ben je in het weekend te vinden?

De tennisbaan. Ik ben een fanatiek tennisser en ik speel bijna elk weekend wel wedstrijden. De combinatie van fanatiek sporten en achteraf lekker borrelen vind ik heerlijk

Het beste advies dat ik ooit kreeg…

"Je kan maar beter lol hebben." 

Kunnen we je helpen?

Wij nemen contact met je op