menu

Universiteit Twente, Pien Krottje

Pien is trainee bij de Universiteit Twente.

Stuur e-mail Naar LinkedIn

Pien Krottje

Waarom heb je gekozen voor het Universiteit Twente traineeship?

Al tijdens mijn master ben ik onder de indruk geraakt van de UT. Ik dacht altijd dat de UT een technische ‘mannen’ universiteit was, maar het onderzoek wat hier wordt gedaan en de innovaties die hieruit voortkomen zijn baanbrekend. Daarnaast is de groene campus natuurlijk een fantastische werkomgeving. Toen de vacature voor young professional voorbijkwam heb ik mijn kans gegrepen!

Wat doe je in jouw rol?

Ik werk aan een ecosysteem voor topsport en talentontwikkeling. Dit houdt in dat ik de UT wil laten aansluiten bij FLOT (flexibel onderwijs topsport) van het NOC*NSF) om atleten beter te faciliteren in hun duale carrière. Daarnaast werk ik voor Sport Data Valley, het nationale platform voor het verzamelen en analyseren van sport- en beweegdata, en verbind ik dit aan regionale onderzoeken, projecten en organisaties.

Waar ben je trots op?

Dat ik keuzes maak op basis van mijn gevoel en passie. Hierdoor heb ik meerdere sporten op hoog niveau beoefend, heb ik een jaar gereisd en leid ik nu een fantastisch project binnen deze prachtige organisatie.

Waar ligt jouw kracht?

Als je het gene doet waar je passie ligt, dan kost het je weinig energie en krijg je er juist energie van. Doordat ik altijd keuzes heb gemaakt die horen bij mijn gevoel weet ik dit enthousiasme over te brengen op de mensen om mij heen.

Als je één week de baas van de Universiteit Twente zou mogen zijn, wat zou je dan doen?

Dan zou ik in gesprek gaan met zoveel mogelijk mensen om geïnspireerd te raken door alles wat zij doen.

Wat zou jouw droomproject zijn?

Ik werk op dit moment aan mijn droomproject!

Welk nummer staat bovenaan jouw afspeellijst?

Elk nummer uit mijn Australië roadtrip lijst die mij herinnert aan de prachtige avonturen die ik daar heb meegemaakt.

Waar ben je in het weekend te vinden?

Op dit moment vooral in onze nieuwe woning die we aan het verbouwen zijn. Daarnaast ga ik graag paardrijden of fietsen en gezellig eten met vrienden of familie.

Het beste advies dat ik ooit kreeg...

Dat is een advies van onze 93-jarige buurvrouw: geniet van elke dag.

Kunnen we je helpen?

Wij nemen contact met je op