menu

Universiteit Twente, Laurette van der Woning

Laurette is trainee bij de Universiteit Twente.

Stuur e-mail Naar LinkedIn

Laurette van der Woning

Waarom heb je gekozen voor het Universiteit Twente traineeship?

Tijdens mijn master ben ik erachter gekomen dat ik eigenlijk nog niet zo goed wist wat ik wilde doen, maar toen ik het traineeship bij de UT voorbij zag komen werd ik meteen enthousiast. In een korte periode meerdere rollen vervullen en meerdere afdelingen zien trok mij heel erg aan. Dit helpt mij namelijk om te ontdekken wat ik écht leuk vind om te doen, terwijl er ook een uitgebreide focus ligt op persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Wat doe je in jouw rol?

Momenteel ben ik betrokken bij onderwijsprojecten op het gebied van life-long learning, waarbij de focus ligt op het implementeren en integreren van onderwijs voor professionals binnen de organisatie. Binnen dit project neem ik voornamelijk het “outside-in” perspectief op me, wat betekent dat ik me veelal verdiep in trends, ontwikkelingen en markten buiten de universitaire organisatie.

Waar ligt jouw kracht?

Bij mijn doorzettingsvermogen in combinatie met oplossingsgericht te werk gaan.  Ik zal een uitdaging of probleem niet snel uit de weg gaan.

Wat zou jouw droomproject zijn?

Vanwege mijn opleiding in Business Administration met specialisatie International Management & Consultancy ben ik gewend om met een business perspective naar een project te kijken, terwijl dit niet het meest gebruikelijke perspectief is op een universiteit. Een project waarbij ik dit perspectief juist wel kan toepassen vind ik daarom erg leuk!

Waar ben je in het weekend te vinden?

Mijn weekenden bestaan vaak uit gezellige middagen & avonden met lekkere hapjes en drankjes met familie en vrienden.

Kunnen we je helpen?

Wij nemen contact met je op