menu

Projects, Ike Jolles

Ike is Interim Projects Young Professional bij YSE.

Stuur e-mail Naar LinkedIn

Ike Jolles

Waarom heb je gekozen voor het Projects traineeship? 

Omdat ik het heel leuk vind om verschillende soorten bedrijven te leren kennen en opdrachten te mogen doen waarvan ik nooit had gedacht daar kennis in op te doen en uit te voeren. Op deze manier leer je zowel de arbeidsmarkt kennen als jouw energiepunten en krachten. 

Wat doe je in jouw rol?

Op dit moment doe ik een opdracht samen met 5 andere YSE-ers bij Holland Casino. We zijn bezig met het implementeren van een nieuw ERP-systeem op de HR afdeling,waarbij wij ons onder andere bezig houden met de in-door en uitstroom. Hierbij moet je denken aan het analyseren van HR processen en deze op efficiëntie en effectiviteit inrichten binnen het nieuwe systeem. Maar wij dragen bijvoorbeeld ook zorg voor een communicatieplan of het uitvoeren van een medewerker belevingsonderzoek. 

Waar ben je trots op?

Op mijn doorzettingsvermogen. Na 4 maanden trainen heb ik een roeimarathon van 100 kilometer geroeid. Het was zwaar, maar een van de mooiste ervaringen ooit!

Waar ligt jouw kracht?

Op verbinden en enthousiasmeren. Hierdoor creëer ik snel een positieve sfeer en krijg ik mensen mee. Dit is van toegevoegde waarde bij het schakelen tussen opdrachten maar ook binnen YSE, omdat er veel nieuwe YSE-ers starten en we ook met elkaar veel mooie evenementen en ideeën realiseren. 

Als je één week de baas van YSE zou mogen zijn, wat zou je dan doen?

Samen iets ondernemen bijvoorbeeld een oversteek naar Engeland maken met zeilboten om vervolgens naar Londen te gaan en even te laten zien wat voor groep YSE is. Op deze manier wordt het groepgevoel groter en bereik je nog veel meer!

Wat zou jouw droomproject zijn?

Mijn droomproject zou zijn dat ik bij een snel groeiend bedrijf (fmcg of detailhandel) op het gebied van learning en development een persoonlijk ontwikkelingsprogramma bijvoorbeeld ga maken of kijken in welke positie de werknemers het beste tot hun recht komen en het bedrijf het meeste kunnen bieden. 

Welk nummer staat bovenaan jouw afspeellijst?

Banana Pancakes van Jack Johnson. Daarvan waan je je toch in de wereld van witte stranden, palmbonen en een cocktail in je hand terwijl je in een hangmat ligt?

Waar ben je in het weekend te vinden?

Samen met vrienden en vriendinnen het terras op, een festival meepakken of op de hockeyclub op zondag. Vooral veel gezelligheid en een BBQ sla ik ook nooit over. 

Het beste advies dat ik ooit kreeg…

Wordt gelukkig! Heel simpel maar zo waar, doe de dingen waardoor je gelukkig wordt en laat dingen gaan waar je geen energie uit haalt of niet blij van wordt.

Kunnen we je helpen?

Wij nemen contact met je op